Madeleine hercegnő idill György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 15-én született meg a svéd hercegnő, Madeleine második gyereke. A kisfiút most a nagyközönségnek is bemutatták.

Madeleine, aki gyönyörű kismama volt, férjével közösen mutatta meg egy Facebook fotón a kis csöppséget. Egyszerűen elbűvölő lett a kép, igazi családi idill sugárzik róla. A hercegi párnak korábban egy kislánya is született, aki másfél éves, és öccséhez hasonlóan gyönyörű kisbaba volt.

Forrás: Facebook/ Princess Madeleine of Sweden
Újabb fotó Rubint Rékáék álomnyaralásárólhttp://www.life.hu/csalad/20150727-rubint-reka-fitness-edzo-csaladi-korben-medencezett.htmlA finteszedző és gyermekei ezúttal a medence habjaiban élvezték amerikai luxusnyaralásukat. Nagyon cukin összebújt a kis család.Család--Családbővítés: Ada hamarosan újra babázni fog?http://www.life.hu/csalad/20150727-ada-hamarosan-nagymama-lesz.htmlAda hamarosan nagymama lesz, legalábbis fia, Bálint szerint. A Reflektor háziasszonyának nem kis meglepetést okoz fia kijelentése, aki a ma esti Szelfiben a távoli jövőről víziónál, de a gyermeki fantáziának nincsenek határai, és a gyerekszájnak sem lehet parancsolni.Család--Így hintáztatja ikergyermekeit a világsztár: Intim családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20150727-zoe-saldana-igy-jatszik-ket-ikergyermekevel-es-ferjevel.htmlKevés olyan sztáranyukát ismerünk, aki ennyi közös pillanatot oszt meg a családjáról a nyilvánossággal, mint Zoe Saldana. CsaládOrigoRobin Williams gyerekei még mindig gyászolnakhttp://www.life.hu/csalad/20150727-robin-williams-szinesz-gyerekei-meg-mindig-gyaszolnak.htmlA színészlegenda gyerekei még ma sem tudnak napirendre térni apjuk öngyilkossága fölött. Múlt héten, Robin Williams 64. születésnapján képtelenek voltak nyugodt szívvel emlékezni apjukra.Család--Neil Patrick Harris tündéri fotót posztolt - Így mulat a kislányával!http://www.life.hu/csalad/20150725-neil-patrick-harris-kislanya-ennivalon-edes.htmlA Így jártam anyátokkal sztárja le sem tagadhatná, mennyire imádja a gyermekeit. A sztár rengeteg közös pillanatot oszt meg a közösségi oldalán, ahol mindig elhalmozzák őket pozitív kommentekkel a képek láttán.CsaládOrigoLuxusszülinap Gáspár módra: Virág ma 13 éveshttp://www.life.hu/csalad/20150726-igy-unnepeltek-gaspar-virag-szulinapjat-gaspar-evelin-es-gaspar-bea.htmlCsinos nagylány lett Gáspár Virágból, aki ma ünnepli 13. születésnapját - nem is akármilyen körülmények között. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.