Cuki kisfiával a tengerparton lazulgatott a szexi kebelcsoda - fotó!

Forrás: Instagram/Amber Rose -
édesanya kisfiú botrányhősnő Amber Rose tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhősnő kisfiával játszott a homokos tengerparton. Lám, Rose időnként normál üzemmódba vált, és megmutatja milyen a hétköznapokban.

Amber Rose nemrég még pucér testét napoztatta a forró homokban, mostanra azonban családanya lett, és cuki kisfiával múlatja az idejét a tengerparton.

Forrás: Instagram/Amber Rose
Újabb fotó Rubint Rékáék álomnyaralásárólhttp://www.life.hu/csalad/20150727-rubint-reka-fitness-edzo-csaladi-korben-medencezett.htmlA finteszedző és gyermekei ezúttal a medence habjaiban élvezték amerikai luxusnyaralásukat. Nagyon cukin összebújt a kis család.Család--Gombos Edináék kiteregették a szennyesthttp://www.life.hu/csalad/20150727-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-kiteregette-a-szennyeset-amerikaban.htmlA TV2 műsorvezetője megmutatta, milyen amikor Amerikában összegyűlik a család és tisztára mossák a szennyest.CsaládOrigoGálvölgyi János: "Alig-alig funkcionálok nagypapaként"http://www.life.hu/csalad/20150723-galvolgyi-janos-szinesz-a-sok-munka-miatt-nem-tud-nagypapakent-uzemelni.htmlA színész rengeteget dolgozik, ezért ritkán jut ideje arra, hogy unokájával legyen.Család--Ki fogja örökölni Bobbi Kristina Brown 5 milliárdos vagyonát?http://www.life.hu/csalad/20150728-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-lanya-oroksegen-megy-a-vita-a-csaladban.htmlWhitney Houston 23 éves lánya, Bobbi Kristina Brown tegnap hunyt el, de máris az a kérdés tartja lázban a világot: ki fogja örökölni azt a vagyont, ami anyja 2012-es halála után szállt rá.Család--Meglepő! Ilyen fotót még soha nem láttál Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/csalad/20150727-kim-kardashian-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlA celebnő imádnivaló gyerekkori fotót posztolt magáról, amiből kiderült, hogy Kim elég husis és egy kicsit fiús baba volt.Család--Így hintáztatja ikergyermekeit a világsztár: Intim családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20150727-zoe-saldana-igy-jatszik-ket-ikergyermekevel-es-ferjevel.htmlKevés olyan sztáranyukát ismerünk, aki ennyi közös pillanatot oszt meg a családjáról a nyilvánossággal, mint Zoe Saldana. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.