Holtan találtak egy háromtagú magyar családot

Forrás: Thinkstock -
halál öngyilkos öngyilkosság család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy háromtagú magyar családot találtak holtan Nagymegyeren, Szlovákiában. Nem kizárt, hogy öngyilkosságot követtek el. 

A rendőrség és a tűzoltóság talált rá a holttestekre a bezárt lakásban, számolt be a bumm.sk. A 60 éves férfit, az 56 éves nőt és 33 éves fiuk nem hagyott búcsúlevelet. A helyszínen rábukkantak a család halott kutyájára is. A 33 éves férfi barátnője értesítette a rendőrséget, mikor nem tudott senkit elérni a családból. A rendőrség kérte a tűzoltók segítségét, hogy bejussanak a lakásba.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az 56 éves nőt a hálószoba ágyában találták meg, a 33 éves fiú egy másik szobában feküdt egy kanapén. A rendőrség gyilkosság után nyomoz az ügyben - számolt be a portál. Csak a boncolás után lehet majd tudni, mi volt haláluk oka.

"Szombaton még ünnepeltek, és most már halottak. Mindhárman békések voltak, nem volt semmilyen problémájuk. Nem tudjuk, mi történhetett. Mihály éjjeli őrként dolgozott és egy temetkezési vállalatnál is kisegített. A munkájában segített neki a fia is. Volt lakásuk, két autójuk és nem messze egy garázsuk is. Katalin asszony nehezen járt. Azt mondják, hogy az apát a hálószoba ajtajánál találták meg, a felesége, fia és a kutyájuk pedig az ágyban feküdt. Lehet megmérgezték magukat? A lakásban az asztalon megtalálták az autó kulcsait, papírjait és egyéb iratokat is. De olyat is mondtak már, hogy a férfit felakasztva találták. Teljesen össze vagyunk zavarodva" - közölte az egyik szomszéd a čas.sk portállal.

Miből lesz a cserebogár - Íme a jövő legcukibb sztárpárjaihttp://www.life.hu/csalad/20150724-hires-sztarbabak-akiknek-felnott-korukban-alomparok-lennenek.htmlGoldie Hawn és Kurt Russell, Angelina Jolie és Brad Pitt, vagy akár Blake Lively és Ryan Reynolds - hogy mi a közös ezekben a párokban? Híresek, gazdagok, szépek, szerelmesek és kitartanak egymás mellett! A hektikus sztáréletmód sok párkapcsolatra rányomja a bélyegét, éppen ezért üdítő néha valóban működő, hosszútávú kapcsolatokról olvasni. No, de vajon kik lesznek 10-15 év múlva Hollywood vagy akár kishazánk álompárjai? Kiderítettük!CsaládOrigoSportoljon-e kisbabánk? Terítéken a babaúszás és a babatornahttp://www.life.hu/csalad/20150727-sportolas-kisbabaknak-babauszas-es-babatorna.htmlSok kismamában felmerül a kérdés, mikor és milyen sportágat válasszon szeretett gyermekének. Most segítünk eligazodni a babasportok világában.CsaládThinkstockElolvadunk! Kisfiával kirándul Gwen Stefanihttp://www.life.hu/csalad/20150727-gwen-stefani-enekesno-kisfiaval-kirandul-montanaban.htmlAz énekesnő családjával nyaral Montana államban, ahol rengeteget kirándulnak. Az énekesnő Instagram oldalán áradozott a természet szépségéről.Család--Így hintáztatja ikergyermekeit a világsztár: Intim családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20150727-zoe-saldana-igy-jatszik-ket-ikergyermekevel-es-ferjevel.htmlKevés olyan sztáranyukát ismerünk, aki ennyi közös pillanatot oszt meg a családjáról a nyilvánossággal, mint Zoe Saldana. CsaládOrigoA műtét sikerült, a beteg meghalt…http://www.life.hu/csalad/20150724-pilat-gabor-a-mutet-sikerult-a-beteg-meghalt.htmlKépzeljük el a következőt: az egyik kórház nemrég átadott, legmodernebb berendezésekkel felszerelt műtőjében vagyunk. No, nem betegként, csak láthatatlan megfigyelőként. A szívműtét előtt álló, illetve fekvő ember már a műtőasztalon mélyaltatásban. A főorvos és a segédei bemosakodva, nekikezdenek az operációnak. Minden a legnagyobb rendben halad, és a doki odaszól az asszisztensének: "Szikét!" CsaládThinkstockRobin Williams gyerekei még mindig gyászolnakhttp://www.life.hu/csalad/20150727-robin-williams-szinesz-gyerekei-meg-mindig-gyaszolnak.htmlA színészlegenda gyerekei még ma sem tudnak napirendre térni apjuk öngyilkossága fölött. Múlt héten, Robin Williams 64. születésnapján képtelenek voltak nyugodt szívvel emlékezni apjukra.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.