Játékbirodalommá alakította kertjét az unokájának Károly herceg

Forrás: AFP/Ben Stansall -
játszótér unoka birtok Károly herceg játék faház nagypapa György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen egy igazi gondoskodó nagypapa! Bár a hírek szerint sajnos kevés időt tud együtt tölteni az unokájával, György herceggel Károly, ez még inkább arra sarkallta, hogy maradandóvá és emlékezetessé tegye a közös játékaikat.

A Daily Mail információi szerint a 66 éves trónörökös a kis Györgynek igazi kis gyerekbirodalommá alakította szeretett kertjét highgrove-i rezidenciáján, amelyet évtizedek óta saját kezűleg gondoz.

Forrás: AFP/Ben Stansall

A hírek szerint felújította, és egészen új köntösbe öltöztette azt a fára épített játék házikót, amelyben annak idején György herceg édesapja, Vilmos és nagybátyja, Harry herceg is játszott. Mivel Károly és György előszeretettel játszanak piknikeset a kertben, a herceg egy gyerekeknek szánt teáskészlettel is kedveskedett unokájának.

Budapest 5 legmenőbb játszótere

Nem csupán a hercegek kiváltsága lehet egy jól felszerelt játszótér! A Life.hu korábban itt gyűjtötte össze a főváros top 5 gyerekkánaánját.
Súlyos vádak érték Katalin hercegnét: igénytelen lenne?http://www.life.hu/trend/20150729-katalin-hercegne-osz-hajat-kritizalta-nicky-calves-sztarfodrasz.htmlNicky Clarke szerint az igénytelenség netovábbja, ha valaki ősz hajszálakkal mutatkozik a nyilvánosság előtt. Kiváltképp akkor, ha egy olyan stílusikonról van szó, mint Katalin hercegné. Még abban az esetben is, ha épp gyermekével várandós.Trend--„Nem szabad feladni a reményt!" – Így tartják a lelket az eltűnt Madeleine szüleibenhttp://www.life.hu/csalad/20150312-a-17-ev-utan-elokerult-zephany-szulei-uzentek-a-8-eve-eltunt-madeleine-szuleinek-hogy-ne-adjak-fel.htmlA kis Madeleine eltűnésének története annak idején az egész világsajtót bejárta. Mindeközben a dél-afrikai Zephany 17 év után a csodával határos módon előkerült – most a lány szülei üzentek Madeleine szüleinek, hogy ne adják fel a reményt.CsaládOrigoTálcán kínálják Vilmost a terroristáknak: Veszélyben a herceg életehttp://www.life.hu/news/20150727-vilmos-herceg-elete-veszelyben-lehet.htmlVilmos herceg egy ideje újra mentőhelikopter-pilótaként dolgozik, de most nem áll a katonaság védelme alatt, így terrorista veszélynek van kitéve.News--Megvan az Óbudáról eltűnt testvérpárhttp://www.life.hu/csalad/20140807-az-obudarol-eltunt-ket-fiu-cseby-csaba-es-matyas-elokerultek.htmlAhogy a Life.hu is megírta, a 13 és 14 éves fiúk hétfőn tűntek el. A rendőrség szerdán megtalálta őket – számol be a hvg.hu.Család--Kisbabát fogadna örökbe Katalin hercegnő és Vilmoshttp://www.life.hu/csalad/20150722-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-kisbabat-fogadna-orokbe-gyorgy-es-charlotte-melle.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt, Katalin hercegné és Vilmos tovább bővítenék a családot. A ma két éves György herceg és Sarolta hercegnő testvére azonban a legújabb híresztelések szerint nem a szokványos módon érkezhet. Család--A lakás, ahonnan egy egész család eltűnthttp://www.life.hu/csalad/20140519-a-nemetorszagi-lakasbol-egy-egesz-csalad-eltunt-elhagyatott-helyek-sorozatunk-kovetkezo-resze.htmlVan egy lakás Németországban, amiből egy szempillantás alatt eltűnt egy egész család. Azóta minden érintetlenül áll – mintha arra várna, hogy a tulajdonosai egyszer csak visszatérnek. Elhagyatott helyek című sorozatunk 11. része következik.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.