Bálint Antónia tockos gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Antónia szerint néha ráfér a gyerekekre egy-egy pofon.

Bálint Antónia gyerekkoráról mesélt. Elmondta, hogy édesapja kemény szülő volt, előfordult, hogy tockost is kapott tőle. Elárulta, hogy néha ő is alkalmazza a kis pofont lányánál. "Néha kap egy tockost, de nagyon ritkán. A kis fejére. De nincsenek otthon bunyók hál Isten."

"Apukám mindenkit lebontott a pályán, kemény volt, és ezt a keménységet otthon is gyakorolta. Pofonok is csattantak. Jól kezeltem, mindig kibékültünk. Egy-egy atyai, anyai pofon azért jól jön" - mesélte Toncsi.

Megpecsételt sorsok - Tragikus életű sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20150728-hires-anyak-es-lanyak-tragikus-sorsai.htmlSors, végzet, vagy egyszerű véletlen? Vannak családok, akiket mintha megátkoztak volna: tragédiák sorozata kíséri végig életüket generációról generációra. A következőkben olyan híres anya-lánya párosokat vettünk górcső alá, akik élete kísértetiesen hasonló és tragikus véget ért.Család--Nádai Anikó: "Bármikor jöhet a baba"http://www.life.hu/csalad/20150730-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-mar-keszul-a-szulesre-es-megmutatta-hatalmas-pocakajat.htmlLelkileg és fizikailag is készen áll az RTL Klub sztárja életének legszebb pillanatára, amikor megérkezik kisfia.Család--Tündéri videó! Focizni tanítja féléves kisfiát Shakirahttp://www.life.hu/csalad/20150730-shakira-enekesno-pique-felesege-focizni-tanitja-feleves-kisfiat.htmlAz énekesnő és Gerard Piqué kisfiai imádnak apukájuk meccsére járni, így az sem csoda, hogy a szülők máris focizni tanítják a gyerekeket.Család--Rokon lelkek - Sztárok, akik saját családjukon belül keresték a szerelmet (+18)http://www.life.hu/csalad/20150727-csaladban-marad-verfertozo-hiressegek-akik-rokonnal-hazasodtak.htmlHogy is szól az ismert mondás? „A szívnek nem lehet parancsolni.” Ez bizony így is van. Alábbi válogatásunk szereplői azonban nemcsak nem tudtak parancsolni szívüknek, igazság szerint nem is akartak. Alig pár száz évvel ezelőtt még teljesen bevett szokás volt, főleg a nemesi és az uralkodócsaládok esetében, hogy a fiatalok egy közeli rokonukkal házasodtak össze. Ma már - valljuk be - inkább megbotránkozunk az ilyen történetek hallatán. Nos, az alábbi hírességek fittyet hánytak a közvéleményre és a genetikára, és saját családjukon belül keresték a szerelmet.Család--Fitt anyukás reklám borította ki az internet népéthttp://www.life.hu/csalad/20150729-fitt-anyukas-reklam-boritotta-ki-az-internet-nepet.htmlEgy gyönyörű testű anyuka babakocsival fut egy reklámban, ami nagy visszhangot kapott.Család--Tolvai Reni már az anyaságra gyakorolhttp://www.life.hu/csalad/20150729-tolvai-reni-megasztar-gyoztes-enekesno-mar-a-gyerekvallalasra-gyakorol-kiskutyajaval.htmlÚj kis barátján gyakorolja az anyaságot az énekesnő, aki a családalapítási terveiről is vallott.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.