Gombos Edina kisfiát Floridában keresztelték meg

Forrás: Facebook/Aktív -
Florida TV2 Matteo rontás keresztelő Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges, rontás-távoltartó keresztelője volt a műsorvezető kisfiának Amerikában?

Gombos Edina hisz a mágiában, ezért mindent megtett, hogy gyermekeire senki ne tudjon rontást küldeni. A műsorvezető évekkel ezelőtt már megjárta, amikor sorozatos szerencsétlenség érte. Akkor egy kubai mágiával foglalkozó pap levette róluk a rontást. Edina kisfia, Matteo most egy fekete és piros cérnákból készült kitűzőt hord, ami védelmet ad. Valószínűleg a gondos anyuka most is biztosra ment, és így igyekszik távol tartani családjától a negatív energiákat – írja a hot!.

Forrás: Facebook/Aktív
Megszületett a sármos Decker Ádám kislánya - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150729-decker-adam-a-magyar-vizilabda-valogatotta-tagjanak-megszuletett-elso-gyermeke-lilien.htmlA magyar vízilabda válogatott tagjának megszületett első gyermeke. Az apuka majd kicsattan az örömtől, és büszkén mutatta meg rajongóinak Lilient.Család--Tolvai Reni már az anyaságra gyakorolhttp://www.life.hu/csalad/20150729-tolvai-reni-megasztar-gyoztes-enekesno-mar-a-gyerekvallalasra-gyakorol-kiskutyajaval.htmlÚj kis barátján gyakorolja az anyaságot az énekesnő, aki a családalapítási terveiről is vallott.Család--Újabb fotó Rubint Rékáék álomnyaralásárólhttp://www.life.hu/csalad/20150727-rubint-reka-fitness-edzo-csaladi-korben-medencezett.htmlA finteszedző és gyermekei ezúttal a medence habjaiban élvezték amerikai luxusnyaralásukat. Nagyon cukin összebújt a kis család.Család--Megpecsételt sorsok - Tragikus életű sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20150728-hires-anyak-es-lanyak-tragikus-sorsai.htmlSors, végzet, vagy egyszerű véletlen? Vannak családok, akiket mintha megátkoztak volna: tragédiák sorozata kíséri végig életüket generációról generációra. A következőkben olyan híres anya-lánya párosokat vettünk górcső alá, akik élete kísértetiesen hasonló és tragikus véget ért.Család--Rokon lelkek - Sztárok, akik saját családjukon belül keresték a szerelmet (+18)http://www.life.hu/csalad/20150727-csaladban-marad-verfertozo-hiressegek-akik-rokonnal-hazasodtak.htmlHogy is szól az ismert mondás? „A szívnek nem lehet parancsolni.” Ez bizony így is van. Alábbi válogatásunk szereplői azonban nemcsak nem tudtak parancsolni szívüknek, igazság szerint nem is akartak. Alig pár száz évvel ezelőtt még teljesen bevett szokás volt, főleg a nemesi és az uralkodócsaládok esetében, hogy a fiatalok egy közeli rokonukkal házasodtak össze. Ma már - valljuk be - inkább megbotránkozunk az ilyen történetek hallatán. Nos, az alábbi hírességek fittyet hánytak a közvéleményre és a genetikára, és saját családjukon belül keresték a szerelmet.Család--A nap kérdése! Hugh Jackman az anyjával vagy a feleségével pózol ezen a képen?http://www.life.hu/csalad/20150728-hugh-jackman-szinesz-felesege-az-anyukajanak-nez-ki.htmlA sármos színész Instagram oldalára töltötte fel a családi fotót, amelyen feleségével pózol, aki azonban sokkal inkább az anyukájának fest.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.