Korda György ház Balázs Klári engedély Velence internet eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly még eladó volt a Korda házaspár gyönyörű velencei otthona, mára azonban úgy döntöttek, mégis megtartják az ingatlant, melyet az inteneten engedély nélkül árul egy cég.

A 400 négyzetméteres, minden luxussal felszerelt villa már nem eladó. Korda György ugyanakkor felháborodva mesélte, hogy a kérése és engedélye nélkül még mindig árulják a családi házukat – írja a Blikk.

Forrás: FEM3

„Nem eladó a velencei ház! Sőt jelenleg itt is lakunk. Már hónapokkal ezelőtt szóltunk az ingatlanosoknak, hogy vegyék le a hirdetést, mert nem adjuk el, de hiába. Nem tudok velük mit kezdeni. Erőszakot mégsem alkalmazhatok, hogy eltüntessék az internetről. Ennek az ingatlannak annyira alacsony a rezsije az energiatakarékos felszereltsége miatt, hogy akkor is fenn tudjuk majd tartani, ha már visszavonultunk a színpadtól" – mondta felháborodva Korda.

A lap megkereste az ingatlanos portált is, ahol egy munkatárs azt mondta, hogy egyeztet a tulajdonossal, ha komolyan érdekelődő van a házra. Később pedig, amikor újra próbálkoztak újságíróként, és felvetették, hogy Korda már rég nem akarja eladni a birtokot, akkor azt a kurta választ kapták, hogy „a hirdetés már tényleg nem aktuális".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.