Pirner Alma lassan készen áll a szülésre: Fotó!

Forrás: Facebook/Pirner Alma -
terhesség kisbaba pólya babakelengye rúdtáncos Pirner Alma kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi kismamaprogramban volt része a rúdtánc világbajnoknak, aki cuki babaholmik között válogathatott.

Megvan Pirner Alma kisfiának pólyája. A táncos örömmel osztotta meg nyilvános közösségi oldalán a vásárláskor készült fotót. A kis csöppségnek biztosan jó dolga lesz majd, hiszen anyukája szebbnél-szebb holmikkal várja érkezését.

Forrás: Facebook/Pirner Alma
Eladnák Kordáék feje fölül a házukathttp://www.life.hu/csalad/20150731-korda-gyorgy-zenesz-es-balazs-klari-enekesno-velencei-hazat-engedely-nelkul-arulja-egy-internetes.htmlTavaly még eladó volt a Korda házaspár gyönyörű velencei otthona, mára azonban úgy döntöttek, mégis megtartják az ingatlant, melyet az inteneten engedély nélkül árul egy cég.Család--Nádai Anikó: "Bármikor jöhet a baba"http://www.life.hu/csalad/20150730-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-mar-keszul-a-szulesre-es-megmutatta-hatalmas-pocakajat.htmlLelkileg és fizikailag is készen áll az RTL Klub sztárja életének legszebb pillanatára, amikor megérkezik kisfia.Család--Peller Mariann ismert magyar színészről nevezi el gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20150730-peller-mariann-musorvezeto-ismert-magyar-szineszrol-nevezi-el-masodik-gyermeket.htmlHamarosan érkezik a gólya a színésznőhöz. A kismama pedig elárulta, kiről nevezi majd el második fiát.CsaládOrigoGálvölgyi János: "Alig-alig funkcionálok nagypapaként"http://www.life.hu/csalad/20150723-galvolgyi-janos-szinesz-a-sok-munka-miatt-nem-tud-nagypapakent-uzemelni.htmlA színész rengeteget dolgozik, ezért ritkán jut ideje arra, hogy unokájával legyen.Család--Gombos Edina megkezdte floridai luxusnyaralásáthttp://www.life.hu/csalad/20150722-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-megkezdte-floridai-luxusnyaralasat-csaladjaval-amerikaban.htmlA TV2 műsorvezetője a homokos, pálmafákkal övezett óceánpartról jelentkezett be.CsaládOrigoMajka minden vágya, hogy kislánya szülessenhttp://www.life.hu/csalad/20150717-majka-rappernek-a-tv2-ezek-megorultek-musorvezetojenek-minden-vagya-hogy-kislanya-szulessen.htmlAz ismét műsorvezetőként debütáló rapper, bevallotta reméli, hogy mire Az ezek megőrültek műsor véget ér párja második gyermeküket várja.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.