Simon Cowell Eric kisfiú hasonlóság apa Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Le sem tagadhatná fiát, Ericet a tévémogul: úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás!

Simon Cowell korábban is viccelődött már vele, hogy ugyanazok a dolgok érdeklik őt és kisfiát, Ericet. Nos, most végre képi bizonyítékunk is van a dologra.

Forrás: Instagram/Cheryl Fernandez-Versini

Az 54 éves tévéproducert, aki állítólag az örökbefogadást fontolgatja, és 1 éves fiacskáját Cowell kolléganője, Cheryl Fernandez-Versini örökítette meg képmegosztó oldalán. Nagyon helyesek!

Cindy Crawford lánya elképesztően néz kihttp://www.life.hu/trend/20150722-kaia-gerber-cindy-crawford-lanya-elkepesztoen-nez-ki.htmlA szupermodell lánya még csak 13 éves, de máris olyan gyönyörű, mint anyukája.Trend--Játék, bálvány és guminő - megrontja-e a gyermekeket a szőke szépség?http://www.life.hu/csalad/20150421-ilyen-hatassal-van-a-barbie-baba-a-gyerekek-enkepere.htmlÉgig érő lábak, darázsderék, hosszú szőke fürtök, csábos arc, folytonos jókedv, mindez tetézve a legdivatosabb ruhákkal. Ő bizony a nagy betűs NŐ. Ráismersz?CsaládOrigoKáromkodós pólókat adnak az ázsiai gyerekekrehttp://www.life.hu/trend/20150729-karomkodos-polokat-adnak-az-azsiai-gyerekekre.htmlEgyre több ázsiai gyerek pólóján virítanak udvariatlan kifejezések, mert a szülők nem értik, mit jelentenek. Trend--Cindy Crawford gyerekei örökölték anyjuk szépségéthttp://www.life.hu/csalad/20150616-cindy-crawford-gyerekei-olyan-szepek-mint-az-anyjuk.htmlGyermekével közös képet posztolt Instagram oldalára a népszerű szupermodell.CsaládOrigoBálint Antónia gyereke néha kap egy tockosthttp://www.life.hu/csalad/20150730-balint-antonia-gyereke-neha-kap-egy-tockost.htmlBálint Antónia szerint néha ráfér a gyerekekre egy-egy pofon.Család--Könnyek, koktélruhák és erőltetett mosolyok egy gyerekszépségversenyenhttp://www.life.hu/csalad/20140626-little-miss-hungary-gyerekszepsegverseny-gyerekmodellek-a-kifuton.htmlLáthattunk már műszempillás, műfogsoros, póthajas, műkörmös kislányokat talpig sminkben, tűsarkúban parádézni a színpadon – az amerikai gyerekszépségversenyek résztvevőinek látványa a legtöbb értelmes, jó érzésű és felelős emberben kiveri a biztosítékot. De mi a helyzet itthon? Vajon milyenek a magyar kislányok és kisfiúk a kifutón, hogyan viselkednek a kulisszák mögött és mi a jövőképük? Megmutatjuk!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.