Nádai Anikó: "Furcsa érzés, hogy nemsokára én is valakinek az anyukája leszek"

anyaság terhesség szülés Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon őszintén és meghatóan vallott az anyaságról az ÉNB egykori sztárja, Nádai Anikó, akinek bármelyik pillanatban megszülethet első kisgyermeke. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk: Nádai Anikóéknál bármikor érkezhet a baba. Az RTL Klub gyönyörű sztárja éppen ezért most egy igazán megható üzenetben osztotta meg rajongóival, hogyan készül lelkileg is az anyaságra, és ki az a személy az életében, akire példaként tekint eme csodálatos feladatot illetően.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

"Az egyik legfontosabb személy számomra az Édesanyám. Ő az az ember az életemben akire mindig számíthatok. Furcsa érzés, hogy nemsokára én is valakinek az anyukàja leszek. Remélem, hogy leszek olyan jó szülő, mint amilyen ő volt! Abban biztos vagyok, hogy Ő csodálatos nagymama lesz" - tette közzé Anikó a megható sorokat Facebook oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.