Babát vár Mariah Carey?

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dobn Rmbi -
terhesség Mariah Carey elhízott sztárok elhízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég kétértelmű fotó látott napvilágot az aranytorkú énekesnőről: vajon babát vár, vagy ismét csak a súlya ingadozik?

Mariah Carey-t láthattuk már vékonyan és teltebben is, régóta köztudott, hogy az énekesnő folyamatos küzdelmet folytat kilóival - súlya állandóan ingadozik. Most azonban egy elég kétértelmű fotó látott róla napvilágot, melynek láttán rögtön felmerült bennünk, hogy ezúttal talán nem csak az evés miatt szaladt fel néhány kiló az énekesnőre. Vajon Mariah Carey máris teherbe esett legújabb szerelmétől?

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dobn Rmbi

Hová lett Mariah Carey dereka?

Tudjuk jól, hogy a pluszkilók és a showbiznisz nem feltétlen jár kéz a kézben egymással. Azt is, hogy mi, átlagemberek elvileg nem a valóságot akarjuk viszontlátni, amikor sztárjaink fotóit nézegetjük. A miheztartás mégis végett álljon itt az énekesnő legújabb lemezének borítója, ahol bizony látványos, mennyire megszaladt a képszerkesztők keze. A Life.hu cikkét ITT olvashatod.

Gordon Ramsay fia a sztárszakács kiköpött másahttp://www.life.hu/csalad/20150801-gordon-ramsay-fia-nagyon-hasonlit-apjara-a-sztar-szakacsra.htmlA szigorú sztárszakács és fia között egészen elképesztő a hasonlóság.CsaládOrigoOdavan a kubai "gyereksörért" Gombos Edina kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150801-gombos-edina-kislanya-mirike-imadja-a-kubai-edes-malata-italt.htmlGombos Edina kislánya, Mirike egyszerűen odavan azért a rendkívül egészséges kubai édeskés maláta italért, amit anyukája csak "gyereksörnek" nevez. CsaládOrigoCharlize Theron egy újabb baba örökbe fogadásával enyhíti szerelmi bánatát?http://www.life.hu/csalad/20150801-sean-penn-exnoje-charlize-theron-ujra-anya-lesz.htmlHa hinni lehet a híreszteléseknek, Charlize Theron immár kétgyermekes anyuka. Kisfia, James érkezése után három évvel ugyanis egy kislányt is örökbe fogadott. Család--Nádai Anikó: "Furcsa érzés, hogy nemsokára én is valakinek az anyukája leszek"http://www.life.hu/csalad/20150801-nadai-aniko-oszinten-vallott-az-anyasagrol.htmlNagyon őszintén és meghatóan vallott az anyaságról az ÉNB egykori sztárja, Nádai Anikó, akinek bármelyik pillanatban megszülethet első kisgyermeke. CsaládOrigoMichael Bublé újra apa lesz! Luisana Lopilatóval második gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20150707-michael-buble-enekes-es-luisana-lopilato-masodik-gyermekuket-varjak.htmlA világhírű énekes és modell felesége, Luisana Lopilato második gyermeküket várják. A hírt hihetetlenül aranyos módon közölték a nagyvilággal.CsaládAFPÍgy élvezik luxusnyaralásukat Rubint Rékáék - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150726-rubint-reka-es-schobert-norbert-fitneszedo-amerkiaban-nyaralnak.htmlAhogyan arról a Life.hu is beszámolt: a Schobert család éppen Amerikában nyaral. Rubint Réka pedig egy álomszép fotóval jelentkezett be a tengerentúlról. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.