Pedofilnak tartják az iskolás lányát szoptató anyát

Forrás: Facebook/Maha Al Musa -
szoptatás pedofil anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó anyukának tartja magát Maha Al Musa, aki rengeteg támadást kapott, amiért még mindig szoptatja iskolás gyerekét.

Az 52 éves anya az iskola játszóterén is megszoptatja a kislányát, ha a gyerek éppen azt akarja. „Az emberek mondhatnak, amit akarnak. Tudom, hogy mit csinálok. Három egészséges és intelligens gyerekem van, nekem csak ez számít.”

Forrás: Inside Story/ Channel 9

Amikor kikerült az internetre egy kép róluk, amin az anya egy parkban szoptatja 6 éves gyermekét az iskolai egyenruhájában, megindult a kommentcunami, amire a nő ennyivel válaszolt: „Hagyjuk, hogy mindenki úgy cselekedjen, ahogy jónak tartja. Ha így teszünk, egyenlőek leszünk” – írta egy fotója mellé a nő.

Forrás: Facebook/Maha Al Musa

Büszkén szoptatja közel 4 éves kisfiát, és még képeket is posztolt róla

A 36 éves Jade Beall nyílt párbeszédet akar indítani a médiában a szoptatásról, amit azzal a gesztussal indított el, hogy közel 4 éves kisfiáról töltött fel szoptatós fotókat a Facebook oldalára. A képeket róluk itt találod!
Hosszú levélben osztatta ki a lányát lekövérező embereket egy nőhttp://www.life.hu/csalad/20150803-hosszu-levelben-osztatta-ki-a-lanyat-lekoverezo-embereket-egy-no.htmlKezdetben még nevetett a lányára tett megjegyzéseken, de egy idő után besokallt az anyuka, Caroline Stanley, és hosszú levelet címzett a féléves lányának beszóló emberekhez. Család--A szüleinél is nagyobb sztár lesz Brooklyn Beckham?http://www.life.hu/csalad/20150802-brooklyn-beckham-david-es-victoria-fia-sztar-lesz.htmlÉdesapja a világ egyik legismertebb egykori focistája, a mama pedig híres divattervező és a 90-es évek egyik legnépszerűbb énekesnője - törvényszerű, hogy a fiuk is sztár legyen? Úgy tűnik, igen!Család--Kikocsikázott a Vajna házaspárhttp://www.life.hu/csalad/20150802-andy-vajna-producer-es-felesege-vajna-timi-megmutattak-hogyan-autoznak-lusuxverdajukban.htmlAkár a régi arisztokraták, úgy suhantak vasárnap délelőtt Vajnáék. Az elegancia a régi, a verda vadiúj.Család--Árpa Attila és felesége örökbe fogadtak egy kislánythttp://www.life.hu/csalad/20150802-arpa-attila-szinesz-producer-es-felesege-toman-szabina-orokbe-fogadtak-egy-kislanyt-nikit.htmlA 17 éves Nikit azért fogadta örökbe a pár, hogy megmentsék az életét.Család--Pataky Attila lányos apa letthttp://www.life.hu/csalad/20150801-pataky-attila-az-edda-egyuttes-frontembere-enekes-lanyos-apa-lett-es-ket-kislanyt-pesztral.htmlKét kislánnyal bővült az Edda frontemberének családja; az énekes két fiú után kislányokat pesztrált.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huSchobert Norbi tündérkéjével pózolthttp://www.life.hu/csalad/20150801-schobert-norbi-fitneszguru-tunderkejevel-lanyaval-schobert-laraval-pozolt-az-amerikai-tengerparton.htmlÁlomnyaralásáról osztott meg meghitt családi pillanatot a fitneszguru.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.