Úton a Clooney-bébi! Első gyermekét várja George Clooney felesége

Forrás: AFP/Pierre Teyssot -
terhesség házasság feleség George Clooney család gyermekvárás apa Amal Alamuddin Amal Clooney gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az OK! magazin információi szerint hamarosan szülői örömök elé néz George Clooney és divatikonná lett felesége, Amal Clooney.

Apa lesz George Clooney! Legalábbis egy, az OK! magazin által megkérdezett bennfentes szerint, aki elmondta: első gyermeküket várja a színész sztárügyvéd felesége, Amal.

Forrás: AFP/Pierre Teyssot

Úgy tűnik, a világ már nagyon várja az első Clooney-bébi érkezését: megszámolni is nehéz, hányszor röppent már fel a hír Amal Alamuddin állítólagos terhességéről, ám mindannyiszor kiderült, hogy csak kacsa volt. Reméljük, ezúttal tényleg lehet gratulálni Hollywood leghíresebb házaspárjának.

Egy új divatikon születése: Amal Clooney

Katalin hercegnő pillanatok alatt stílusikon lett, de nem ő az egyetlen: úgy tűnik, George Clooney újdonsült felesége is konyít valamelyest a divathoz, az ízlése pedig kifogástalan. Szerintünk legalábbis. Neves hazai stylistokkal, stílustanácsadókkal vettük górcső alá Amal Alamuddin ruhatárát - a Life.hu cikkéért kattints ide!
Ezzel fogta meg Amal Alamuddin George Clooney-thttp://www.life.hu/intim/20150508-george-clooney-elmondta-miert-lett-szerelmes-amal-alamuddinba.htmlSokáig Hollywood megrögzött agglegényei között tartották számon, majd megjelent Amal Alamuddin a színen, és a sármos színész minden várakozásunkat felülírva elvette feleségül. De vajon mivel fogta meg ennyire az emberi jogi ügyvédnő?Intim--Sztárparádé lesz Guy Ritchie esküvőjén - Beckhamék, Clooney-ék, Pitték a vendéglistánhttp://www.life.hu/sztarok/20150726-sztarparade-lesz-guy-ritchie-eskuvojen.htmlMadonna exe, Guy Ritchie hamarosan megnősül. A legnagyobb A listás sztárok biztosan ott lesznek.TV + Sztárok--Amal Clooney még soha nem volt ennyire vagányhttp://www.life.hu/trend/20150429-amal-clooney-nagyon-vagany-outfitben-mutatkozott.htmlMióta George Clooney felesége lett, Amal Alamuddin igazi stílusikonná vált. Általában elegáns öltözetben láthatjuk, most azonban szuper dögös és laza outfitben mutatkozott.Trend--Babát vár Mariah Carey? http://www.life.hu/csalad/20150803-mariah-carey-enekesnorol-olyan-kep-keszult-mintha-babat-varna.htmlElég kétértelmű fotó látott napvilágot az aranytorkú énekesnőről: vajon babát vár, vagy ismét csak a súlya ingadozik?Család--Szexi egyetemi tanár lesz Amal Clooney-ból http://www.life.hu/news/20150407-amal-clooney-george-clooney-felesege-a-columbia-egyetem-emberi-jogi-intezetenek-professzora-lett.htmlA katedrán is biztosan lélegzetelállítóan mutat majd George Clooney felesége, aki egy híres New York-i egyetemtől kapott felkérést, hogy a jövő emberi jogi ügyvédjeit oktassa.News--George Clooney szülőfalujában bulizott feleségévelhttp://www.life.hu/csalad/20150605-george-clooney-es-amal-clooney-a-szinesz-szulofalujaban-augustaban-jartak.htmlA párocska, akik általában a legdrágább helyeken szállnak meg és a legdrágább ételeket eszik, ezúttal szerény körülmények közé utaztak vidékre. A sármos színész ugyanis elvitte feleségét 1000 fős kis szülővárosába.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.