Kulcsár Edina édesanyja olyan, mintha a testvére lenne - Fotó!

Fotó: Krisztina Jakab Photography -
kép fotó barátnő lány anya Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg nem mondanánk, hogy a képen anya és lánya látható, inkább tippelnénk két testvérre, akik imádják egymást.

Kulcsár Edina fotós édesanyja, Krisztina szeretgetős fotót posztolt, amin látszik, milyen harmóniában vannak ők ketten. Az pedig elképesztő, hogy olyan, mintha egyetlen év sem lenne közöttük. A fotó láttán egyértelmű, kitől örökölte a szépségét Edina.

Fotó: Krisztina Jakab Photography
"A mostohaapám csiklandozott, és próbálta az ujját belém dugni" (18+)http://www.life.hu/csalad/20150804-a-mostoha-apam-csiklandozott-es-probalta-az-ujjat-belem-dugni-egy-molesztalt-lany-tortenete.htmlA Beszélj róla! kezdeményezés - sajnos - nem várt népszerűségnek örvend. A honlap, ahol anonim módon oszthatja meg mindenki személyes, zaklatással, molesztálással kapcsolatos történetét, naponta gyarapodik egy újabb levéllel.Család--Gólyahír! Janicsák Veca négy hónapos terheshttp://www.life.hu/csalad/20150804-janicsak-veca-enekesno-negy-honapos-terhes.htmlGyerekkora óta készül az anyaszerepre, és most végre valóra válhat az álma: babát vár Janicsák Veca. CsaládOrigoNádai Anikó megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20150804-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-megmutatta-kisfiarol-az-elso-felvetelt.htmlAz RTL Klub sztárja alig várja, hogy karjába foghassa első gyermekét, akiről különleges felvételt mutatott. Család--Hódi Pamela és Natasa Zselyke anya-lánya fotójától biztosan elolvadsz!http://www.life.hu/csalad/20150803-hodi-pamela-berki-krisztian-exbaratnoje-cuki-foton-bujik-ossze-kislanyaval-natasa-zselykevel.htmlRengeteg ölelésben és finom kényeztetésben részesül Berki Krisztián kislánya, akit szülei imádnak.Család--A szüleinél is nagyobb sztár lesz Brooklyn Beckham?http://www.life.hu/csalad/20150802-brooklyn-beckham-david-es-victoria-fia-sztar-lesz.htmlÉdesapja a világ egyik legismertebb egykori focistája, a mama pedig híres divattervező és a 90-es évek egyik legnépszerűbb énekesnője - törvényszerű, hogy a fiuk is sztár legyen? Úgy tűnik, igen!Család--Hosszú levélben osztatta ki a lányát lekövérező embereket egy nőhttp://www.life.hu/csalad/20150803-hosszu-levelben-osztatta-ki-a-lanyat-lekoverezo-embereket-egy-no.htmlKezdetben még nevetett a lányára tett megjegyzéseken, de egy idő után besokallt az anyuka, Caroline Stanley, és hosszú levelet címzett a féléves lányának beszóló emberekhez. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.