Áll a bál! Erzsébet királynő már nagyon nem bírja elviselni Katalint

Forrás: AFP/David Crump -
Erzsébet királynő Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több a feszültség Katalin hercegné és Erzsébet királynő között, az uralkodó ugyanis egyáltalán nem ért egyet azzal, ahogyan a fiatal hercegné a gyerekeit neveli. 

Szinte már mindennapossá váltak az összezördülések a Buckingham-palotában: nemrég arról szóltak a hírek, hogy Károly hercegnek megtiltották, hogy lássa unokáit, most pedig Katalin hercegné és Erzsébet királynő estek egymásnak.

Forrás: AFP/David Crump

Az idős uralkodó az elejétől kezdve nehezen tudta elfogadni, hogy Vilmos herceg nem egy előkelő származású nőt vett feleségül, az pedig már csak olaj volt a tűzre, hogy Katalin hercegné, a néhai Dianához hasonlóan dacos természetű. A két nő legutóbb éppen a daduskérdésen szólalkozott össze, Erzsébet királynő ugyanis nem ért egyet azzal, hogy Katalin többet foglalkozik gyerekeivel, mint a nyilvános szereplésekkel. Egy Buckingham-palotához közeli forrás elárulta: Erzsébet királynő szerint Katalinnak felvigyázókra kellene bíznia gyermekeit, ahogyan előtte az összes uralkodó tette. Vajon Katalin végül enged majd a nyomásnak?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.