babavárás énekesnő Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a negyedik hónap vége felé jár: már látszik gömbölyödő pocakja, de az is, hogy igazán megéli a várandóssága minden percét.

Vecának mindössze a gömbölyödő pocakja árulkodik a várandósságáról: ugyanaz az energiabomba, akit az X-Faktor alatt is megismertünk. Sugárzik a boldogságtól, és alig várja, hogy anyuka lehessen. Azt még nem tudja, kisfia vagy kislánya lesz, de neveken már egy ideje gondolkodnak a párjával – árulta el a Life.hu-nak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az énekesnő elmondta, ő sem úszta meg a terhessége elején a rosszulléteket, de azt is boldogan viselte, hiszen ezek a babavárás velejárói. „Számomra most a pici a legfontosabb, mindent az ő létezésének rendelünk alá. Jól érzem magam a bőrömben, és csak olyan dolgokat teszek, amik jól is esnek, mert vallom, hogy ami jó a mamának, az jó a babának” – meséli Veca, aki nem volt különösebben kívánós a babavárás elején, ám egyszer neki is volt egy extrém kérése.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Egyik este 11 kor hihetetlenül megkívántam a krumplis tésztát. Az óvodában ehettem ilyet utoljára, nem is értem, hogy jött ez az étel. A párom pedig nagyon édes volt, el is készítette nekem, így este 11-kor azt vacsoráztam egy kis csemegeuborkával.”

Veca január közepére várja kisbabáját, de addig sem unatkozik: most ő lett az egyik szépségmárka BB krémjének arca, aktívan éli a mindennapjait, és a mozgásra is jut ideje. „Bevallom, a kismamatorna nekem kicsit kevés, valószínűleg azért, mert a terhességem előtt kempóztam, ami azért egy elég intenzív dolog. De mozgok, amennyit csak tudok; sokat sétálok a kutyámmal is. Közben pedig alig várom, hogy végre megszülessen a kisbabám!” - mondta boldogan Veca.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu
A szüleinél is nagyobb sztár lesz Brooklyn Beckham?http://www.life.hu/csalad/20150802-brooklyn-beckham-david-es-victoria-fia-sztar-lesz.htmlÉdesapja a világ egyik legismertebb egykori focistája, a mama pedig híres divattervező és a 90-es évek egyik legnépszerűbb énekesnője - törvényszerű, hogy a fiuk is sztár legyen? Úgy tűnik, igen!Család--Felfoghatatlan: Bérgyilkosokkal ölette meg szüleit a lány, mert túl szigorúak voltak velehttp://www.life.hu/csalad/20150805-egy-lannyal-tul-szigoruak-voltak-a-szulei-ezert-bergyilkosokat-kuldott-rajuk.htmlHazugság hazugság hátán, majd egy elvetemült gyilkosság: Jennifer Pan, a vietnámi származású, Kanadában élő fiatal lány éveken át becsapta szüleit, azt színlelve, hogy kitűnően érettségizett, majd a Toronto Egyetemen szerzett diplomát. Miután lebukott, szörnyű tervet eszelt ki.CsaládThinkstockJól áll Tatár Csillának a babaváráshttp://www.life.hu/csalad/20150807-tatar-csilla-terhepocakos-fenykepet-posztolt-facebook-oldalan.htmlHófehér miniruhában mutatta meg egyre szebben kerekedő pocakját a műsorvezető.Család--Oxigénhiányos állapotban született a 44 éves magyar énekesnő kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150807-miklosa-erika-orokbefogadott-kislanya-oxigenhianyos-allapotban-szuletett.htmlAlig tud könnyek nélkül beszélni a történtekről az énekesnő.CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huMegvan, ki örökli Whitney Houston hatalmas vagyonáthttp://www.life.hu/csalad/20150806-megvan-hogy-ki-orokli-whitney-houston-enekesno-hatalmas-vagyonat.htmlA legendás énekesnő eredetileg Bobbi Kristina Brownra hagyta azt a jogdíjak által a jövőben csak gyarapodó 20 millió dolláros vagyont, amelyen már a 23 éves lány halála óta megy a vita Whitney családjában. Most végre kiderült, pontosan kik is részesülhetnek belőle.Család--Döbbenetes! 3 hétre magára hagyta kisgyermekeit egy anyahttp://www.life.hu/csalad/20150807-3-hetre-hagyta-magara-2-gyermeket-egy-edesanya-angliaban.htmlA brit édesanya külföldre utazott el egy esküvőre. Az asszony 2 gyerekére élelem, gáz és fűtés nélkül találtak rá a gyermekvédelmisek.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.