Nem hívták meg az esküvőre Jennifer Aniston anyját

Forrás: AFP/Jason Merritt -
édesanya esküvő kapcsolat Jennifer Aniston meghívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maga a Jóbarátok színésznőjének édesanyja, Nancy árulta el: nem volt ott lánya esküvőjén!

Jennifer Aniston és édesanyja kapcsolata évek óta ingatag lábakon áll. A Jóbarátok színésznőjének mamája, Nancy elárulta, nem volt meghívva lánya és Justin Theroux esküvőjére, amely teljes titokban történt. A pár szerdán este fogadott örök hűséget egymásnak Bel Air-i otthonukban, több mint hetven családtag és barát jelenlétében.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Ennek ellenére Nancy örül, hogy a 46 éves színésznő végre boldog, és hozzáment szerelméhez. "Szerintem ez csodás. Minden, amit Jenniferről mondani tudok, támogató."

Jennifer korábban arról nyilatkozott, édesanyja mennyire kritikus volt vele régen. "Mindig kritikus volt velem. Modell volt, káprázatos, lenyűgöző. Én nem voltam ilyen soha. Én nem ilyen fényben látom magam, de ez jól van így."

Felfoghatatlan: Bérgyilkosokkal ölette meg szüleit a lány, mert túl szigorúak voltak velehttp://www.life.hu/csalad/20150805-egy-lannyal-tul-szigoruak-voltak-a-szulei-ezert-bergyilkosokat-kuldott-rajuk.htmlHazugság hazugság hátán, majd egy elvetemült gyilkosság: Jennifer Pan, a vietnami származású, Kanadában élő fiatal lány éveken át becsapta szüleit, azt színlelve, hogy kitűnően érettségizett, majd a Torontói Egyetemen szerzett diplomát. Miután lebukott, szörnyű tervet eszelt ki.CsaládThinkstockKülföldi nyaralás potom pénzérthttp://www.life.hu/csalad/20150805-5-nyaralohely-ahol-olcsobbak-a-mindennapok-mint-itthon.htmlAzt gondolod, hogy a külföldi nyaralás csak a gazdagok kiváltsága? Nos, akkor nagyot tévedsz! Hogy bebizonyítsuk, összegyűjtöttünk 5 olyan külföldi nyaralóhelyet, ahol bizony olcsóbban kijöhetsz a vakáció alatt, mint idehaza.CsaládThinkstockNádai Anikó megmutatta, hogyan változott a teste terhessége alatt - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150807-nadai-aniko-kismama-azt-rtl-klub-sztarja-megmutatta-hogyan-valtozott-a-teste-a-terhesseg-alatt.htmlBármelyik pillanatban megérkezhet a kisbabája Nádai Anikónak, aki egy elbűvölő fotósorozaton mutatta meg, hogyan változott a teste terhessége alatt. CsaládOrigoMenő tetkóval támogatja hallássérült lányát az apukahttp://www.life.hu/csalad/20150807-meno-tetkoval-tamogatja-hallasserult-lanyat-az-apuka.htmlA hatéves kislány, Charlotte bal fülére szinte teljesen siket, és a jobb fülével is nehezen hall, ezért hallásjavító készülékre volt szüksége. Apukája támogatásul ugyanolyan készüléket varratott a fejére, amilyen a kislányának van.Család--A Pszichológus Pasi: a videojátékok akár gyógyítani is képesekhttp://www.life.hu/csalad/20150805-a-pszichologus-pasi-videojatek-prevencio-segitseg-jatek.htmlSokat hallhatunk a videojátékok káros hatásairól, de kevés szülő van tisztában a valós tényekkel és a kutatások eredményeivel, amelyekről valóban tudniuk kellene. A Pszichológus Pasi ezúttal egy fajsúlyos témát boncolgat – első kézből.CsaládThinkstockÍgy tologatja extra cukin a bőröndöt Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20150806-berki-natasa-zselyke-igy-tolja-a-borondot.htmlBerki Krisztián kislánya már megint olyat cukiskodott, hogy be kell számolnunk róla. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.