Ashton Kutcher védelem Mila Kunis család biztonság fegyvertartás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy brit magazinnak adott interjújában árulta el: fegyvert tartanak otthon, és férje, Ashton Kutcher jól is bánik vele.

Ha kis családjuk biztonságáról van szó, Mila Kunis és Ashton Kutcher nem ismer tréfát.

Forrás: AFP

Mila Kunis, akinek tavaly októberben született meg kislánya, Wyatt, pályafutása során akadt már jó pár őrült zaklatója, emiatt van, hogy fegyvert tartanak otthon.

Gyönyörű menyasszony volt Mila Kunishttp://www.life.hu/intim/20150709-mila-kunis-es-ashton-kutcher-eskuvojenek-reszleteirol-beszelt-az-egyik-vendeg.htmlA múlt hétvégén a legnagyobb titokban esküdött örök hűséget egymásnak Ashton Kutcher és Mila Kunis. A sztárpár egyik közeli ismerősének hála azért mi, földi halandók is megtudtunk néhány részletet az oly régóta várt ceremóniáról.Intim--Babát vár Ben Affleck szeretője?http://www.life.hu/csalad/20150808-ben-affleck-szeretoje-terhes.htmlBármennyire is szerette volna botrányok nélkül megúszni Jennifer Garnertől való válását Ben Affleck, a jelek szerint erre egyre kevesebb az esélye.Család--Csirkét lopott Mila Kunishttp://www.life.hu/sztarok/20150616-mila-kunis-csirket-lopott-egy-volt-baratjatol.htmlElképesztő sztoriba keveredett Hollywood dögös színésznője, Mila Kunis.TV + Sztárok--Nem hívták meg az esküvőre Jennifer Aniston anyjáthttp://www.life.hu/csalad/20150807-jennifer-aniston-edesanyjat-nancyt-nem-hivtak-meg-az-eskuvore.htmlMaga a Jóbarátok színésznőjének édesanyja, Nancy árulta el: nem volt ott lánya esküvőjén!Család--Így fest Mila Kunis fél évvel a szülés utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150417-mila-kunis-gyonyoruen-fest-a-szules-utan.htmlMila Kunis fél évvel ezelőtt adott életet első gyermekének, azóta pedig folyamatosan ámulatba ejt minket – annyira jól néz ki. Ezúttal egy divatbemutatón jelent meg a sugárzó szépségű színésznő.Ez Zsír!--Jól áll Tatár Csillának a babaváráshttp://www.life.hu/csalad/20150807-tatar-csilla-terhepocakos-fenykepet-posztolt-facebook-oldalan.htmlHófehér miniruhában mutatta meg egyre szebben kerekedő pocakját a műsorvezető.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.