Újra elveszítheti gyermekeit A pletykafészek sztárja

Forrás: AFP/Mike Coppola -
válás A pletykafészek Kelly Rutherford apa bíróság Monaco gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akar véget érni Kelly Rutherford gyermekelhelyezési drámája: a színésznőnek vissza kellett küldenie gyermekeit Monacóba édesapjukhoz.

Immár ötödik éve húzódik Kelly Rutherford gyermekelhelyezési pere, amely sehogy sem akar véget érni. A pletykafészek sztárja most újra elveszítte két gyermekét, akik külföldi sajtóértesülések szerint már úton vannak apai nagymamájukkal édesapjukhoz, Daniel Giersch-hez Monacóba.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A bíró csak érvényesíteni akarta azt a végzést, amely szerint Gierschnek joga van ahhoz, hogy Monacóban tudhassa gyermekeit, amíg elrendeződnek a lakhelye körüli gondok. Itt kellett volna megjelennie a színésznőnek és két gyermekének.

Kelly fiának és lányának a határozat szerint 2 hónap láthatás után kellett volna visszatérniük édesapjukhoz, a színésznő szerint azonban az amerikai bíróságoknak nem áll jogukban ilyesmit elrendelni. Ráadásul a gyerekeket sem vitte el, mondván, ki szeretné hagyni őket ebből a bírósági hercehurcából.

A bíró azonban másképp vélekedett erről: a TMZ értesülései szerint Giersch édesanyja délelőtt már a New York-i reptéren volt Helenával és Hermés-szel, hogy elérjék a Monacóba tartó járatot. A következő bírósági meghallgatásra szeptember elején kerül sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.