Családjukkal tölti nászútját az újdonsült hercegi pár

Forrás: AFP/Lionel Cironneau -
esküvő Beatrice Borromeo Olaszország család Pierre Casiraghi nászút Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álomszép esküvő után álomszép utazás: Grace Kelly unokája, Pierre Casiraghi és újdonsült olasz felesége, Beatrice Borromeo a Földközi-tengeren élvezik a házasélet első napjait. 

Néhány nappal az esküvő után végre eljött az idő, hogy Pierre Casiraghi és újdonsült felesége, Beatrice Borromeo kipihenjék a világraszóló menyegző fáradalmait.

Forrás: AFP/Lionel Cironneau

Grace Kelly unokája és hitvese a hírek szerint a Földközi-tengeren élvezi nászútját a férj családjának egyik luxusjachtján. Nem kettesben nyaralt az újdonsült hercegi pár: az olasz lapok szerint velük tartott még Pierre édesanyja, Caroline, bátyja, Andrea Casiraghi és családja is.

Sosem látott fényképek kerültek elő Diana hercegnő esküvőjérőlhttp://www.life.hu/intim/20150811-diana-hercegno-eskuvojerol-sosem-latott-fenykepek-kerultek-elo.htmlEgy tucatnyi, eddig még nem látott fotó került elő a néhai szívkirálynő és Károly herceg 1981-es világhírű menyegzőjéről. A képek hamarosan kalapács alá kerülnek.IntimOrigoSosem látott intim fotót posztolt nászútjáról Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/intim/20150806-hugh-jackman-sosem-latott-naszutas-kepet-posztolt-felesegevel-deborraval.htmlA világhírű színész egy közel 20 évvel ezelőtti, a nászútján készült fotót osztott meg követőivel Instagramon.Intim--Ennél elbűvölőbb képet rég láttunk a hercegi párról - Nagyon kiegyensúlyozottnak tűnnekhttp://www.life.hu/csalad/20150809-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-elbuvoloen-mosolyognak-ausztraliaban.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg Ausztráliában jártak, a Kék-hegységnél. Család--Boggie Bécsben második nászútját töltihttp://www.life.hu/sztarok/20150521-boggie-enekesno-az-eurovizios-dalfesztival-magyra-dontose-becsben-masodik-naszutjat-tolti.htmlAz énekesnő remekül szerepelt az Eurovíziós dalfesztivál első elődöntőjén és ez férjének is köszönhető, aki mellette állt a megmérettetés előtt.TV + SztárokOrigoEnnél elbűvölőbb képet rég láttunk a hercegi párról - Nagyon kiegyensúlyozottnak tűnnekhttp://www.life.hu/csalad/20150809-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-elbuvoloen-mosolyognak-ausztraliaban.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg Ausztráliában jártak, a Kék-hegységnél. Család--Muri Enikő előnászútra utazott szerelmévelhttp://www.life.hu/intim/20150618-muri-eniko-es-parja-romantikus-hetveget-toltottek-egyutt.htmlMegtartotta előnászútját Muri Enikő és kedvese, Szente Károly. A pár romantikus hétvégére utazott a festői Egerszalókra.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.