Kiborult a brit királyi család – a kis György fotói verték ki a biztosítékot

Forrás: AFP/Chris Jackson -
lesifotós fotózás fotós Katalin hercegnő család Vilmos herceg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felszólította a világsajtót a brit királyi család: ne közöljék a György hercegről engedély nélkül született fotókat. 

A királyi család ezúttal azon borult ki, hogy egyre többet zaklatják a paparazzók a családot, és egyre előnytelenebb képeket készítenek a család legfiatalabb tagjairól. Vilmos herceg és Katalin hercegnő közleményében azt írta: néhány fotós többször is erős teleobjektívet használva fényképezte a kisfiával játszó Katalint, követték a herceget és nevelőnőjét a londoni parkokba, és attól sem riadtak vissza, hogy más gyerekeket felhasználva készítsenek képeket. Az is előfordult már, hogy lesifotósok üldözőbe vették a hercegi család rezidenciájáról távozó autókat.

Forrás: AFP/Chris Jackson

A palota szerint főként német, francia, ausztrál, új-zélandi és amerikai lapok közölnek György hercegről „elfogadhatatlan körülmények” között készült felvételeket, a brit lapok túlnyomó többsége azonban tartózkodik ettől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.