Sarka Kata a kislányával megmutatta, milyen a tökéletes anya-lánya strandszett

Sarka Kata strand Spanyolország lány Mallorca anya bikini Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter felesége összeöltözött kislányával, Noncsival, egyforma bikinit villantottak.

Sarka Kata családja éppen Mallorcán nyaral. A kis Noncsinak szerdán hatalmas kalandban volt része, ugyanis delfineket simogatott. Szülei minden jóval kényeztetik a kislányt, aki ma azt mutatta meg édesanyjával, milyen az anya-lánya strandszett.

Forrás: Facebook/Sarka Kata
Botrányos családi viszonyok - Csalfa sztárapukák balkézről született gyermekeihttp://www.life.hu/csalad/20150812-sztarok-akiknek-torvenyen-kivuli-gyermekuk-szuletett.htmlZabigyerek, fattyú vagy szebb kifejezéssel élve szerelemgyerek - néhány száz évvel ezelőtt még igencsak megbotránkoztatónak számított, ha valakinek házasságon kívül született gyermeke. Manapság már szerencsére sokkal elnézőbb a közvélemény, legalábbis, ha nem sztárokról van szó. Egy-egy házasságtörő híresség balkézről született csemetéje még ma is fel tudja zavarni az állóvizet - összegyűjtöttük hát az utóbbi évek leghíresebb és legbotrányosabb lebukásait.CsaládAFPIkertestvére szülte meg egy amerikai nő gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20150814-ikertestvere-szulte-meg-egy-korabban-mellrakos-no-gyermeket.htmlAllison Ardolino Dinkelacker korábbi rákos megbetegedése miatt nem tudta volna kihordani gyermekét. Ikertestvére gondolkodás nélkül vállalta a béranya szerepét.Család--Vilmos herceg nem akar több gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20150814-vilmos-herceg-nem-akar-tobb-gyereket-pedig-korabban-arrol-szoltak-a-hirek-hogy-jon-a-harmadik.htmlA korábbi hírek még arról szóltak, hogy a hercegi pár a harmadik babát tervezi, de a legfrissebb értesülések szerint Vilmos meggondolta magát. No, nem azért, mert besokallt a gyereksírástól vagy gyerekneveléstől, hanem azért, mert félti Katalin hercegnét.Család--Családjukkal tölti nászútját az újdonsült hercegi párhttp://www.life.hu/csalad/20150813-beatrice-borromeo-es-pierre-casiraghi-a-foldkozi-tengeren-tolti-naszutjat-a-ferj-csaladjaval.htmlÁlomszép esküvő után álomszép utazás: Grace Kelly unokája, Pierre Casiraghi és újdonsült olasz felesége, Beatrice Borromeo a Földközi-tengeren élvezik a házasélet első napjait. Család--Közel 40 évesen lett édesanya Keveházi Krisztinahttp://www.life.hu/csalad/20150813-kevehazi-krisztina-balettmuvesz-kozel-negyven-evesen-lett-harom-gyermekes-edesanya.htmlA balettművész mindhárom gyermekét császármetszéssel hozta a világra, de minden kínt feledtet vele családja boldogsága.Család--Újra elveszítheti gyermekeit A pletykafészek sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150812-kelly-rutherford-a-pletykafeszek-sztarjanak-vissza-kell-kuldenie-gyerekeit-apjukhoz-monacoba.htmlNem akar véget érni Kelly Rutherford gyermekelhelyezési drámája: a színésznőnek vissza kellett küldenie gyermekeit Monacóba édesapjukhoz.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.