édesanya cukiság kisfiú Liv Tyler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képmegosztó oldalán mutatta meg a hat hónapos csöppséget a büszke világsztár.

Amint a büszke édesanya feltette a cuki fotót, az szinte azonnal bejárta a világsajtót, és azóta mindenki csodájára jár a kisbabának. A talpemelős képtől mi is elolvadtunk, úgyhogy átérezzük, milyen boldog most Liv.

Liv Tyler kisfia Forrás: Instagram/Liv Tyler
Ben Affleck után szabadon: amikor a férj a dadust választjahttp://www.life.hu/csalad/20150817-abigail-murhhy-tortenete-amikor-a-ferj-a-dadust-valasztja.htmlNéhány hete robbant a hír, hogy a válását bejelentő Ben Affleck máris a bébiszitterrel randizik. A kapcsolatuk állítólag már tavasz óta tart, vagyis vele csalta feleségét a színész. Affleck nem az első - és valószínűleg nem is az utolsó - azon sztárok körében, akik feleségük helyett a fiatal, hamvas bébiszittert választották. De nem csak a hollywoodi férjek vadásznak előszeretettel az alkalmazottaikra - íme, egy hétköznapi asszony daduskálváriája.CsaládThinkstockGyerekkel a hasában bunyózott: Nem tudta, hogy hat hónapos terheshttp://www.life.hu/csalad/20150818-gyerekkel-a-hasaban-bunyozott-a-versenyen-a-brazil-noxii-nem-tudta-hogy-hat-honapos-terhes.htmlA küzdősportokban jártak brazil Kinberly Novaes nem tudta, hogy terhes, így versenyzett.CsaládOrigoA szülők a saját érzelmeik alapján tévesen mérik fel a gyermekük boldogságáthttp://www.life.hu/csalad/20150818-a-szulok-a-sajat-erzelmeik-alapjan-tevesen-merik-fel-a-gyermekuk-boldogsagat-egy-tanulmany-szerint.htmlEgy új tanulmányban kimutatták, hogy a szülők rosszul mérik fel a gyermekük boldogságát, a gyermek valódi érzéseihez képest.CsaládThinkstockKitalálod, mik a legnépszerűbb babanevek Angliában? http://www.life.hu/csalad/20150818-vilmos-gyorgy-es-harry-a-legnepszerubb-babanevek-angliaban.htmlValószínűleg te sem gondolkoznál sokat, ha azt kérdeznénk, vajon szerinted melyik három férfinév van benne biztosan a 10 legnépszerűbb, babáknak adott név között Angliában.CsaládThinkstockHargitai Bea intim fotót posztolt - Megmutatta bájait?http://www.life.hu/csalad/20150818-hargitai-bea-playmate-intim-fotot-posztolt-eppen-amikor-gyermeket-anyatejjel-taplalta.htmlA playmate akkor is szexi, amikor kisbabáját éppen anyatejjel táplálja. Ilyen meghitt fotót még nem láthattunk Beáról.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huAnya-lánya szelfivel ünnepelte meg születésnapját Madonna http://www.life.hu/csalad/20150817-madonna-a-lanyaval-egyutt-bulizott-a-szuletesnapjan.htmlA világsztár vasárnap töltötte be az 57. életévét, és természetesen stílusosan ünnepelte meg az eseményt. A családja körében is sor került egy bulira, ahol rögtön lőtt is egy közös képet a lányával.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.