Ennivaló babafotót posztolt Nádai Anikó

baba Nádai Anikó babafotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egyhetes Nádai Anikó kisfia, Patrik. Ennek örömére babafotót posztolt a büszke anyuka.

"El sem hiszem, milyen gyorsan telik az idő! Máris egyhetes a mi kis Patrikunk" - írja Anikó, aki nagyon boldog, hogy hazamehetett Patrikkal a kórházból.

A büszke kismama tündéri babalábfényképet mutatott Facebookon a rajongóknak, akik természetesen azonnal beleszerettek az apró talpakba.

Forrás: Facebook/ Nádai Anikó

Édes anya-lánya fotót posztolt Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/csalad/20150818-reese-witherspoon-anya-lanya-fotot-posztolt.htmlVolt kitől örökölnie a szépséget Dr. Szöszinek. Reese Witherspoon anyukájával közös fotót posztolt. Család--Kitalálod, mik a legnépszerűbb babanevek Angliában? http://www.life.hu/csalad/20150818-vilmos-gyorgy-es-harry-a-legnepszerubb-babanevek-angliaban.htmlValószínűleg te sem gondolkoznál sokat, ha azt kérdeznénk, vajon szerinted melyik három férfinév van benne biztosan a 10 legnépszerűbb, babáknak adott név között Angliában.CsaládThinkstockNégyes ikrei születtek a 65 éves nőnek - Így már 17 gyereke vanhttp://www.life.hu/csalad/20150818-65-evesen-lett-a-vilag-legidosebb-anyaja.htmlAz egész ország szinte sokkot kapott, mikor meghallották, hogy négyes ikreket vár egy 65 éves berlini nő, akinek egyébként van már 13 gyereke. Annegret Raunigk végre hazavihette a nagyon kicsinek született babákat a kórházból. CsaládThinkstockSarka Kata kislánya tökéletesen utánozza anyukájáthttp://www.life.hu/csalad/20150805-sarka-kata-kislanya-tokeletesen-utanozza-anyukajat.htmlSarka Kata kisfiával és kislányával víziparkba ment. Bár az esőt nem úszták meg, ez nem szegte kedvüket. Család--Így puszilja Vajna Timi a kis családtagothttp://www.life.hu/csalad/20150726-vajna-timi-megpuszilja-kutyajat.htmlVajna Timi nemrég befogadott egy kiskutyát. Úgy látszik, máris hatalmas köztük az összhang. Család--Pucérkodni a strandon? - Ezt gondolja Fésűs Nelly http://www.life.hu/csalad/20150723-fesus-nelly-igy-ovja-gyerekeit-a-kulvilagtol.htmlFésűs Nelly kislánya nagyon szeret pucérkodni, de az anyuka csak akkor engedi neki, ha senki nem látja. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.