Így pihen Gombos Edina a családjával - bikini, naplemente, cuki gyerekek

naplemente család Amerika bikini Gombos Edina nyaralás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri fotón mutatta meg Gombos Edina a családját. Így telik a pihenés Amerikában...

Korábban felreppent a hír, hogy Gombos Edina végleg elhagyta az országot, és családjával Amerikába költözött. A dolog nagy port kavart kis hazánkban, hiszen állítólag még munkaadója és barátai sem tudtak semmit Edina és családja tervéről. Ám később maga a műsorvezetőnő tett pontot a találgatások végére: kijelentette, nem végleg hagyták el az országot, tengerentúli látogatásuk csupán ideiglenes. Most egy közösségi oldalra feltöltött fotómontázson mutatták meg, mennyire élvezik a pihenést: Edina bikiniben várja a naplementét, gyermekeik, Matteo és Miranda pedig imádják a tenger vízét.

Forrás: Facebook / Gombos Edina
Nádai Anikó: "Ez tesz engem igazán boldoggá" - őszinte vallomáshttp://www.life.hu/csalad/20150819-nadai-aniko-a-szules-utan-elarulta-hogy-attol-a-legboldogabb-amennyire-parja-buszke-kozos.htmlNádai Anikó nemrég született kisbabájával a kezdeti nehézségek után minden rendben van, már haza is engedték őket a kórházból. Család--Íme, a világ legmorcosabb kisbabája - übercuki videó http://www.life.hu/csalad/20150819-ime-a-vilag-legmorcosabb-kisbabaja-ubercuki-video.htmlIlyet még biztosan nem láttál! A világ legtündéribb kisbabája nagyon morcos valamiért...Család--A szülők a saját érzelmeik alapján tévesen mérik fel a gyermekük boldogságáthttp://www.life.hu/csalad/20150818-a-szulok-a-sajat-erzelmeik-alapjan-tevesen-merik-fel-a-gyermekuk-boldogsagat-egy-tanulmany-szerint.htmlEgy új tanulmányban kimutatták, hogy a szülők rosszul mérik fel a gyermekük boldogságát a gyermek valódi érzéseihez képest.CsaládThinkstockVilmos herceg nem akar több gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20150814-vilmos-herceg-nem-akar-tobb-gyereket-pedig-korabban-arrol-szoltak-a-hirek-hogy-jon-a-harmadik.htmlA korábbi hírek még arról szóltak, hogy a hercegi pár a harmadik babát tervezi, de a legfrissebb értesülések szerint Vilmos meggondolta magát. No, nem azért, mert besokallt a gyereksírástól vagy gyerekneveléstől, hanem azért, mert félti Katalin hercegnét.Család--Hatalmasat nőtt Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri http://www.life.hu/csalad/20150806-hatalmasat-nott-tom-cruise-es-katie-holmes-kislanya-suri-holmes.htmlKatie Holmes és kislánya, Suri ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt. Ezúttal azonban lesifotósoknak sikerült megörökíteniük őket. Nézd csak, hogy megnőtt a kis Suri!CsaládNorthfoto"A mostohaapám csiklandozott, és próbálta az ujját belém dugni" (18+)http://www.life.hu/csalad/20150804-a-mostoha-apam-csiklandozott-es-probalta-az-ujjat-belem-dugni-egy-molesztalt-lany-tortenete.htmlA Beszélj róla! kezdeményezés - sajnos - nem várt népszerűségnek örvend. A honlap, ahol anonim módon oszthatja meg mindenki személyes, zaklatással, molesztálással kapcsolatos történetét, naponta gyarapodik egy újabb levéllel.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.