Miklósa Erika az anyaságról: "Azt gondoltam, fárasztóbb lesz"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
anyaság örökbefogadás család Miklósa Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miklósa Erika életében az anyaság most mindent felülír; a világhírű opera-énekesnő ugyanis nemrég fogadta örökbe első gyermekét. A gyermekneveléssel kapcsolatos tapasztalatairól pedig a Life.hu riporterének mesélt. 

Őszintén vallott a gyermekneveléssel és az anyasággal kapcsolatos első tapasztalatairól Miklósa Erika, aki nemrég fogadta örökbe első babáját. Az opera-énekesnő többek közt elmondta: előtte sokkal fárasztóbb feladatnak gondolta az anyaságot, ami nagyon sok élményt nyújt neki.

Rajongója zaklatja Rékasi Károlyt - A színész nagyon megelégelte a dolgothttp://www.life.hu/sztarok/20150821-rekasi-karolyt-haborodott-rajongoja-zaklatja-facebook-oldalan.htmlRékasi Károlynak nemcsak a baleset utáni lábadozás okoz nehéz perceket, hanem egy rajongója is, aki közösségi oldalán zaklatja a színészt. TV + Sztárok--Milliós ajándékot kapott Győzike Bea asszonytól a születésnapjára - Schobert Norbi sem hagyta szó nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20150820-millios-ajandekot-kapott-gyozike-bea-asszonytol-szuletesnapjara-hublot-orat-don-perignon-pezsgot.htmlGyőzike polgárpukkasztó fotót tett közzé a közösségi oldalán.TV + SztárokOrigoCsúnyán beszólt a kommentelőknek Hódi Pamela - és milyen igaza van!http://www.life.hu/sztarok/20150820-csunyan-beszolt-a-kommenteloknek-hodi-pamela-es-milyen-igaza-van-a-maldiv-szigetekrol-uzent.htmlHódi Pamela kifakadt közösségi oldalán. Nem érti, hogy azok, aki megállás nélkül bántják, miért követik őt az oldalán? Vett egy mély levegőt, és megosztotta gondolatait és érzéseit a rajongókkal. És a nem rajongókkal. TV + SztárokOrigoLaár András 20 év után kibékült Galla Miklóssalhttp://www.life.hu/sztarok/20150819-laar-andras-zenesz-humorista-husz-ev-utan-kibekult-galla-miklos-humoristaval-es-egyutt-lepnek-fel.htmlAz abszurd humor két nagyágyúja hosszú évek után békejobbot nyújtott egymásnak, sőt, hamarosan ismét egy színpadon lépnek fel.TV + Sztárok--A viharban milliós kár érte a sztárokathttp://www.life.hu/sztarok/20150819-a-viharban-millios-kar-erte-a-sztarokat-molnar-anikot-kovacs-aront-kowalskyt.htmlMolnár Anikó szépségszalonjában kilenc ember segített merni a vizet, több zenekar pedig értékes berendezéseit mentette a Dürer-kertben. TV + SztárokOrigoMulatós slágert írtak Hajdú Péterrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150819-hajdu-peterrol-producerrol-mulatos-slagert-irt-roberto-a-mulatos-masszor.htmlRobertót, a mulatós masszőrt Mr. Frizbi ihlette meg egy dal erejéig.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.