Fáradt, de boldog anyuka Nádai Anikó: És folyamatosan posztol

anyaság Nádai Anikó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, legutóbb ennivaló babafotót osztott meg Nádai Anikó. Most pedig újabb titkokat árult el az anyaságról.

"Karikás szem, kevés alvás... Imádom az új életem!!! #lovemylife" - írta ki közösségi oldalára az RTL Klub sztárja, majd pedig az alábbi képeket tette közzé:

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

És persze nem csak ő, a család többi tagja is kimerült: "Mindenki fárad"

Forrás: Facebook/Nádai Anikó
Terhesen is edz Pirner Alma: Futós-pocakos fotót posztolt!http://www.life.hu/csalad/20150823-terhesen-is-edz-pirner-alma-futos-pocakos-fotot-posztolt-facebook-oldalara.htmlÚgy tudni, a rúdtánc nagyasszonyának már csak két hónapja van a szülésig, ennek ellenére nem mond le a futásról. És a szelfikészítésről sem.Család--Míg Sarka Kata és Hajdú Péter szelfizett, Dávidka bekólázott: Vicces fotó!http://www.life.hu/csalad/20150823-mig-sarka-kata-es-hajdu-peter-szelfizett-kisfiuk-davidka-bekolazott-vicces-foto.htmlA sztárpár épp egy szelfit készített, majd pedig utólag vették észre, hogy a háttérben gyermekük, Dávidka, furcsa arcot vág. A kisfiú persze nem szülei fotóját akarta photobombolni, inkább csak belenyalt apukája italába.Család--Rút kiskacsából gyönyörű hattyú - Sztárok, akik gyerekkorukban csúnyácskák voltakhttp://www.life.hu/csalad/20150818-sztarok-akik-gyerekkorukban-csunyak-voltak.htmlMiből lesz a cserebogár? Ma már gyönyörűek, kívánatosak és egy világ hever a lábuk előtt - de nem volt ez mindig így. Jó néhány hollywoodi híresség van, akinek bizony nagyon jót tett az idő múlása, akiknek kiskori képeik láttán talán senki nem gondolta volna, hogy a rút kiskacsából egyszer gyünyörű hattyú válik. Család--Meghatóan vallott gyermekéről Pirner Almahttp://www.life.hu/csalad/20150821-pirner-alma-terhessegerol-es-gyermekerol-vallott-kozossegi-oldalan.htmlEgyre nagyobb a pocakja Pirner Almának, akinek napról napra erősebb a köteléke gyermekével. CsaládOrigoMegdöbbentő! Katalin hercegné és Diana közös fotója kering az internetenhttp://www.life.hu/csalad/20150821-katalin-hercegne-es-diana-hercegno-kozos-fotoja-kering-az-interneten.htmlEgy hihetetlen fénykép robbantotta fel a napokban az internetet: Katalin hercegné és Diana hercegnő ugyanis közös fotón szerepelnek. CsaládAFPVeszélyes a szoptatás - Növelheti a rákos megbetegedések kialakulásáthttp://www.life.hu/csalad/20150821-a-szoptatas-egeszsegtelen-es-karos-hatassal-lehet-a-babakra-egy-kutatas-szerint.htmlMegdöbbentő eredményeket hozott egy nemrég végzett amerikai kutatás, amely szerint azoknál a csecsemőknél, akiket az anyjuk szoptatott, nagyobb eséllyel alakulhatnak ki rákos megbetegedések. A kutatásból az is kiderült, miért.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.