Hatalmas idillben élvezi az anyaság minden percét Nádai Anikó

édesanya kisfiú szülés Nádai Anikó sétálás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sztárja egy parkban, hatalmas mosollyal az arcán, teljes boldogságban időzött kisfiával. 

Nádai Anikó kisfia, Patrik három héttel ezelőtt látta meg a napvilágot, akkor a büszke édesanya a következőket írta a közösségi oldalára: "Még kicsit meggyötörten, de annál nagyobb boldogsággal és büszkeséggel újságolom a nagy hírt: megszületett a kisfiam!" A csöppség és édesanyja azóta minden percet együtt töltenek. Anikó legutóbb közzétett fotója pedig igazi baba-mama harmóniáról tanúskodik.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

Besárgult Nádai Anikó újszülött kisfia

"Milyen érzés valakit feltétel nélkül ennyire szeretni, pedig alig ismered, de máris ő a mindened! Kicsit még sokkos állapotban vagyok és egy kis időt kérek, lesz majd kép és minden egyéb! De még szeretném egy kicsit megtartani magunknak ezt a csodát! Sajnos Patrik besárgult, úgyhogy most szolizunk!" - tette közzé Anikó, a teljes cikket a Life.hu oldalán olvashatod.
Pirner Alma megdöbbentő videót posztolt: Így mozog a hasában a babájahttp://www.life.hu/csalad/20150824-pirner-alma-rudtanvilagbajnok-megdobbento-videot-posztolt-kisbabajarol-aki-eppen-a-hasaban-mozog.htmlA rúdtánc-világbajnok megmutatta, hogyan mozog magzata a pocakjában.CsaládOrigoNkuya Sonia görög istennőről nevezi el a kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20150824-nkuya-sonia-a-sugarloaf-egyuttes-terhes-enekesnoje-istennorol-nevezi-el-a-kislanyat.htmlKülönleges névvel ajándékozza meg második kislányát a Sugarloaf énekesnője, aki majd kicsattan a boldogságtól.Család--Nem hagyták pihenni gyermekei Hujber Ferithttp://www.life.hu/csalad/20150824-hujber-feri-szinesz-elfaradt-a-nyaralasba-mert-gyermekei-aktivak-voltak.htmlA színész családjával a Balatonon töltött egy hetet, és elárulta, hogy két gyerekkel nem a pihenésről szóltak a napok.Család--Hargitai Bea intim fotót posztolt - Megmutatta bájait?http://www.life.hu/csalad/20150818-hargitai-bea-playmate-intim-fotot-posztolt-eppen-amikor-gyermeket-anyatejjel-taplalta.htmlA playmate akkor is szexi, amikor kisbabáját éppen anyatejjel táplálja. Ilyen meghitt fotót még nem láthattunk Beáról.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu„Ötévesen sem szégyen szoptatni a gyereket” – Fotósorozat!http://www.life.hu/csalad/20150825-fotosorozat-a-szoptatasrol-otevesen-sem-szegyen-szoptatni.htmlA fotós, aki maga is sokáig szoptatta a gyerekeit, azért készítette a képeket, hogy az emberek ne ítélkezzenek olyan hamar.Család--Down-szindrómás kislánnyal reklámozzák az iskolakezdésthttp://www.life.hu/csalad/20150825-down-szindromas-kislannyal-reklamozza-az-iskolakezdest-egy-divatceg.htmlNem csak az egészséges gyerekek várják annyira, hogy elkezdődjön a suli: nagyon bájosra és ütősre sikerült egy cipőket gyártó cég kampánya.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.