Dióssy Klári kisfia születésnapján megy férjhez

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
MTVA esküvő Dióssy Klári műsorvezető férj születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTVA műsorvezetője dupla ünnepre készül, mert úgy döntöttek párjával, kisfiuk születésnapján tartják az esküvőjüket.

Dióssy Klárit kárpótolta a sors: kislánya elvesztése után, egy évvel ezelőtt egy gyönyörű kisfiút hozott a világra. A boldog édesanya már az esküvőjét tervezgeti – írja a Story.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A párom már régebben megkérte a kezem, és a kisfiunk első születésnapján határoztuk el, hogy a második születésnapján lesz az esküvőnk! Már le is foglaltuk a helyet, sőt a menyasszonyi ruhám is megvan" – mesélte Klári.

A Pszichológus Pasi: Számolni tudunk, de döntést hozni nem: minden, amire az iskola nem tanítja meg a gyereket!http://www.life.hu/csalad/20150827-az-iskolai-oktatas-minosegen-nem-csak-kell-hanem-muszaj-lenne-valtoztatni-a-pszichologus-szerint.htmlA Pszichológus Pasi miután alaposan kifejtette véleményét a Disney-mesékről és a videójátékokról, most az oktatási rendszert pécézte ki magának. Dánielnek – aki saját megítélése szerint jó diák volt – vannak fenntartásai a jelenlegi rendszerrel szemben.CsaládThinkstockA tudatos gyermektelenség árnyalataihttp://www.life.hu/csalad/20150813-5-no-tortenete-a-tudatos-gyermektelensegrol.htmlVannak nők, akik nem akarnak gyereket. Soha, semmilyen körülmények közt. Az emberek többsége az ilyen vélemények hallatán általában szörnyülködve hitetlenkedik, hiszen "a nők alapvető hivatása az anyaság" és "egy nő csak az anyaság által tudja megtapasztalni a feltétlen és önzetlen szeretetet". De valóban önző, sőt szívtelen lenne az a nő, aki tudatosan dönt egy gyermektelen élet mellett?CsaládThinkstockIszak Eszti sokáig háborúzott testvérévelhttp://www.life.hu/csalad/20150828-iszak-eszti-musorvezeto-sokaig-haboruban-elt-testverevel-krisztiannal-de-ma-mar-helyreallt-a-beke.htmlA műsorvezető régebben rengeteget veszekedett testvérével, mára azonban elsimultak a konfliktusok és imádják egymást.Család--Nee! Gisele Bündchen és Tom Brady házassága is válságban van?http://www.life.hu/csalad/20150828-gisele-bundchen-es-tom-brady-hazassaga-valsagban-van.htmlA látszólag tökéletes házasságban élő modell és a férje kapcsolata állítólag mégsem olyan idilli, mint azt korábban hitte a világ.Család--Már 7 évesen heroinfüggő volt! A saját anyja szoktatta rá!http://www.life.hu/csalad/20150827-het-evesen-heroinfuggo-volt-amit-a-sajat-anyja-eroszakolt-ra-most-normalis-eletet-el.htmlEmma Monks első babája születésével változtatott az életén: kilépett anyja árnyékából, hogy boldog gyerekkort biztosítson a kicsinek – mást, mint amilyenben neki kellett felnőnie.Család--Családi házra és nyugalomra vágyik Mező Misihttp://www.life.hu/csalad/20150826-mezo-misi-a-magna-cum-laude-frontembere-aalmai-hazarol-es-kulonleges-terverol-meselt.htmlA Magna Cum Laude frontembere nagy dobásra készül, melynek kapcsán álmairól is mesélt.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.