Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya übercuki: Így várja a sulit - Fotó!

Sarka Kata iskolakezdés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sztárszerzőjének kislánya olyannyira várja, hogy elkezdődjön az iskola, hogy saját naptárt csinált magának és visszaszámolja a napokat.

"Noncsika szeptember 1-én iskolába megy. Annyira várja, hogy csinált egy táblázatot és kiszinezi a napokat, úgy számol vissza" - írta ki nyilvános közösségi oldalára a büszke apuka. Majd pedig Hajdú Péter és Sarka Kata is közzétette az alábbi képet:

Forrás: Facebook/Sarka Kata
Aki a suliban menő volt, felnőve lúzer leszhttp://www.life.hu/csalad/20150817-a-meno-gyerekek-felnottkent-kevesbe-nepszeruek.htmlAzokat a gyerekeket, akik iskolás korukban kifejezetten menőnek számítottak, felnőtt korukban utoléri a sorsuk, és általában kimondottan népszerűtlenek lesznek. A friss amerikai kutatás, amely a Child Development című lapban jelent meg, 184 fiatal beszámolói alapján jutott erre a következtetésre, egy tízéves vizsgálati periódus alatt.Család--A Pszichológus Pasi: Számolni tudunk, de döntést hozni nemhttp://www.life.hu/csalad/20150827-az-iskolai-oktatas-minosegen-nem-csak-kell-hanem-muszaj-lenne-valtoztatni-a-pszichologus-szerint.htmlA Pszichológus Pasi, miután alaposan kifejtette véleményét a Disney-mesékről és a videojátékokról, most az oktatási rendszert pécézte ki magának. Dánielnek – aki saját megítélése szerint jó diák volt – vannak fenntartásai a jelenlegi rendszerrel szemben.CsaládThinkstockNem válik agresszívé a gyerek az óvodátólhttp://www.life.hu/csalad/20150828-nem-valik-agresszive-a-gyerek-az-ovodatol.htmlA szülők többségének kisebb traumát okoz, amikor először kell gyermekét valamilyen intézményben, bölcsődében vagy óvodában hagynia, és erre csak ráerősítenek azok a szakértői vélemények, melyek szerint az addig jólnevelt gyerekek az intézmények hatására gyakran elvadulnak, nehezen kezelhetővé válnak.Család--Papnak szánták a szülei Józan Lászlóthttp://www.life.hu/csalad/20150828-jozan-laszlot-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjat-papnak-szantak.htmlA Barátok közt Tóbiása fiatalkorában olyan szépen prédikált a szószéken, hogy püspököt akartak belőle csinálni.Család--Németh Kristóf volt feleségével nyaralthttp://www.life.hu/csalad/20150828-nemeth-kristof-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-volt-felesegevel-nikivel-nyaralt-torokorszagban.htmlNiki azért tartott a színésszel, hogy az egész család együtt tudjon lenni és közös kisfiuk egyikük hiányától se szenvedjen. Kristófban azonban maradt hiányérzet, és azt is elárulta, miért.Család--A tudatos gyermektelenség árnyalataihttp://www.life.hu/csalad/20150813-5-no-tortenete-a-tudatos-gyermektelensegrol.htmlVannak nők, akik nem akarnak gyereket. Soha, semmilyen körülmények között. Az emberek többsége az ilyen vélemények hallatán általában szörnyülködve hitetlenkedik, hiszen "a nők alapvető hivatása az anyaság" és "egy nő csak az anyaság által tudja megtapasztalni a feltétlen és önzetlen szeretetet". De valóban önző, sőt szívtelen lenne az a nő, aki tudatosan dönt a gyermektelen élet mellett?CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.