Miért nem énekel a kisfiának Justin Timberlake?

apaság Justin Timberlake Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő dolog derült ki az újdonsült apukáról. 

Hiába ő a világ egyik legsikeresebb és legjobb hangú énekese, Justin Timberlake nem énekel altatódalokat kisfiának, Silasnak. Hogy miért? Justin egész egyszerűen nem akarja hazavinni a munkát, ezért Jessica Biel már elgondolkodott azon, hogy keres egy olyan dadát, aki tudna énekelgetni a picinek.

Forrás: Facebook/Justin Timberlake

Furcsa elgondolás, az biztos...A párnak egyébként áprilisban született meg a kisfia, Jessica pedig már abszolút csúcsformában van - a minap meg is mutattunk, milyen dögösen intézte dolgait a pici baba nékül.

Aki a suliban menő volt, felnőve lúzer leszhttp://www.life.hu/csalad/20150817-a-meno-gyerekek-felnottkent-kevesbe-nepszeruek.htmlAzokat a gyerekeket, akik iskolás korukban kifejezetten menőnek számítottak, felnőtt korukban utoléri a sorsuk, és általában kimondottan népszerűtlenek lesznek. A friss amerikai kutatás, amely a Child Development című lapban jelent meg, 184 fiatal beszámolói alapján jutott erre a következtetésre, egy tízéves vizsgálati periódus alatt.Család--Hát nem zabálnivalóak? Friss fotók Charlene és Albert ikreirőlhttp://www.life.hu/csalad/20150830-monaco-charlene-hercegno-es-albert-herceg-ikrei-nagyon-edesek.htmlEgyre cukibb a 8 hónapos monacói ikerpár, Jacques herceg és Gabriella hercegnő.Család--Kim Kardashian terhesen sem lett szégyenlősebb: Megmutatta méretes cickóit!http://www.life.hu/csalad/20150829-kim-kardashian-terhesen-sem-lett-szegyenlosebb-megmutatta-meretes-cickoit.htmlMint ismeretes, második gyermekét várja a híres celebmami. Ez persze semmin sem változtat, legalábbis ami Kim exhibicionizmusát illeti...Család--Berki + Pamela + Nati = Cuki családi fotók!http://www.life.hu/csalad/20150829-berki-krisztian-es-hodi-pamela-allatkertbe-vittek-a-kislanyukat.htmlA Maldív-szigetek után ismét együtt a kis család. A sztárpár ezúttal állatkertbe vitte gyermekét, majd pedig elárasztották közösségi oldalaikat tündéri fotókkal. Ezekből szemezgettünk.Család--Ettől a fotótól biztosan elolvadsz: Michael Bublé kisfia ma 2 éveshttp://www.life.hu/csalad/20150828-michael-buble-tunderi-fotot-osztott-meg-a-szuletesnapos-kisfiarol.htmlA világsztár egy családi fotóval örvendeztette meg rajongóit, amin a kis Noah látható még csecsemőként.Család--Caramel kislánya, Szofi, egy éves lett: Cuki, szülinapi fotó!http://www.life.hu/csalad/20150829-molnar-ferenc-caramel-kislanya-szofi-egy-eves-lett-cuki-szulinapi-fotot-tett-kozze-a-papaja.htmlA napokban egy éves lett Molnár Ferenc Caramel kislánya. Ebből az alkalomból egy cuki fotót posztolt családjáról a büszke apuka.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.