Vallomás: Tóth Gabi őszintén a babaprojektről

Tóth Gabi gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi, akit vélhetően lovagja puszilgat félmeztelenül a családalapításról beszélt. Kifejezetten jól áll a kezében a baba.

A Sztárban sztár versenyzője sokat vigyáz barátnője kislányára és bevallotta, már ő is elgondolkozott a gyermekvállaláson, de úgy érzi még nincs itt az ideje.

Lázadó kamaszkor! Sokat civakodik Kiszel Tünde és Donatellahttp://www.life.hu/csalad/20150831-kiszel-tunde-es-lanya-donatella-arrol-vallottak-hogyan-szoktak-osszeveszni.htmlOlykor előfordulnak kisebb viták Kiszel Tünde és Donatella között, ugyanis Tünci lánya kamaszkorba lépett, és lázadni kezdett.CsaládOrigoKülönleges iskolába jár Kóbor János kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150831-kobor-janos-az-omega-frontemberenek-kislanya-lena-angol-nyelvu-iskolaba-jar.htmlAz énekes gyermekének amerikai iskolát választott, mert szerinte csak ilyen idősen lehet egy nyelvet anyanyelvi szinten elsajátítani.Család--Micsoda? Mariah Carey ruhában medencézik!http://www.life.hu/csalad/20150831-mariah-carey-ruhaban-pancsol-a-kislanyaval-a-medenceben.htmlA világsztár a jelek szerint már nem mutogatja magát olyan bőszen, és inkább eltakarja a bájait. Így tett legutóbb is, amikor közösen csobbant egyet a kislányával.CsaládOrigoDrámai vallomást tett Harry herceg unokahúgáról, Saroltárólhttp://www.life.hu/csalad/20150831-harry-herceg-bevallotta-hogy-rossz-nagybacsi-mert-nem-volt-ott-sarolta-hercegno-keresztelojen.htmlA hercegnek a mai napig fájó pont, hogy nem tudott ott lenni unokahúga, Sarolta hercegnő keresztelőjén.Család--Fürdőkádban cukiskodik Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20150831-berki-natasa-zselyke-furdokadban-cukiskodik.htmlBerki Krisztán újabb tündéri fotót posztolt kislányáról, aki ezúttal hajmosás közben vette le apukáját a lábáról.Család--Te is ennyire hasonlítasz a kutyusodra?http://www.life.hu/csalad/20150830-gazdik-es-kutyusok-hasonlitanak-egymasra-ines-opifanti-fotos-kepein.htmlMindig tudtuk, hogy a kutyusok és a gazdik egy idő után egyre jobban hasonlítanak egymásra - erre most itt egy újabb bizonyíték!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.