Becsöngettek a sztárcsemetéknek - Így kezdték a tanévet

Forrás: Facebook/Németh Kristóf -
suli Kis Grófo Sarka Kata csemete iskola Ábel Anita gyermek Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf, Kis Grófo, Hajdú Péter és Ábel Anita is iskolába indultak gyermekeikkel, a cuki nebulók pedig úgy tűnik, egyelőre örülnek a tanév kezdetének.

Németh Kristóf és kisfia, Lóci együtt lazulgattak becsöngetés előtt az iskola kapujában. A kissrác igazi nagyfiú lett, édesapja pedig nagyon büszke rá.

Forrás: Facebook/Németh Kristóf

Ábel Anita könnyek között kísérte el elsős kislányát az iskolába, aki életében először lépte át a tanintézmény kapuját. A cuki fotóért KATT IDE.

Kis Grófo fiától (Cino Grófótól) elolvadtunk! Annyira cuki, ahogy a hatalmas iskolatáskával a vállán mutatja, hogy minden rendben, jöhet a tanulás és a pajtásokkal való bandázás a suliban.

Forrás: Facebook/Kis Grófo

Sarka Kata kislánya, Noncsi trendi iskolatáskával és színes ceruza készlettel indult első nap a suliba. Az tuti, hogy Noncsi lesz az egyik legdivatosabb nebuló az osztályban. Később Hajdú Péter is csatlakozott feleségéhez, de ő már rutinosan, az iskolapadba ülve kapta le kislányát.

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.