Ezért ne vidd magaddal a gyerekedet, ha tampont vásárolsz

Forrás: Thinkstock -
anyaság tampon gyerekszáj vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen lájkolták Facebookon egy anyuka posztját, aki mindössze egyetlen mondattal rávilágított arra, miért ne vigye az ember a gyerekét tampont vásárolni. 

A The Unmumsy Mum oldalon viccesebbnél viccesebb történeteket mesélnek el anyukák egymásnak a csemetéikről. Ide került ki az alábbi történet is:

"Mikor levettem a polcról egy hipermarketben egy doboz tampont, a hároméves fiam jó hangosan megjegyezte: Igen, kell még egy kis zsinór a popódba."

Forrás: Thinkstock

Más anyukák rákontráztak a történetre. Volt, aki elmesélte, hogy észrevette, gyereke a fürdőkádban a használt tamponjával játszik, amit a szemetesből lopott el.

Egy másik nő gyereke rátalált egy véres tamponra a vécében. Felordított, mert nagyon megijedt, hogy egy halott, vérző egérre bukkant.

Miből lesz a cserebogár? - Íme, a jövő legcukibb sztárpárjai 2. részhttp://www.life.hu/csalad/20150831-hires-sztarbabak-akik-felnott-korukban-alomparok-lennenek-2-resz.html"Miből lesz a cserebogár?" sorozatunk folytatódik! Azt már korábbi cikkünkben megállapítottuk, hogy a kicsi György hercegnek a bájos Harper Beckhammel, valamint, hogy a sármőr Majoros Mariánnak Berki Krisztián szeme fényével, Natasa Zselykével kellene egyszer majd álompárt alkotniuk. Listánknak azonban még koránt sincs vége, jöjjenek hát a következő adag celebgyerek-párok!Család--Jó ideig nem láthatjuk György herceget és Saroltát?http://www.life.hu/csalad/20150902-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-korutazasra-keszulnek-a-gyerekeik-nelkul.htmlÚjabb körutazást tervez Cambridge hercege és hercegnéje, ám a hírek szerint sem a kis György, sem pedig nemrég született húga, Sarolta hercegnő nem fog velük tartani.Család--Így telt Berki Natasa Zselyke első napja a bölcsiben - Tündéri fotókhttp://www.life.hu/csalad/20150902-berki-natasa-zselyke-bolcsodebe-jar-es-elso-napja-nagyon-jol-telt.htmlAhogyan arról tegnap már beszámoltunk, Berki Natasa Zselyke bölcsis lett, apukája pedig azt is megmutatta, hogya telt a tündéri kislány első napja az intézményben. Család--Elképesztő! Saját unokáját szülte meg a nőhttp://www.life.hu/csalad/20150902-sajat-unokajat-szulte-meg-az-51-eves-no-miutan-a-lanya-babaja-koraszulesben-meghalt.htmlAz 51 éves Sherri Dickson, aki már három felnőtt anyukája, elhatározta, hogy megszüli saját unokáját is.CsaládThinkstockGyorsan múlik az idő! Berki Natasa Zselyke már bölcsishttp://www.life.hu/csalad/20150901-berki-krisztian-musorvezeto-sportolo-oviba-vitte-ma-reggel-kislanyat-natasa-zselyket.htmlNatasa Zselykét ma reggel bölcsibe vitték a szülei, a kislány pedig cukiskodott egyet édesapja mögött a hatalmas verdában.CsaládOrigoEgyre gyanúsabban gömbölyödik Uma Thurman pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20150901-uma-thurman-pocakja-egyre-gyanusabban-gombolyodik.htmlA cannes-i filmfesztiválon figyeltünk fel rá, hogy a 44 éves színésznő hasa gyanúsan gömbölyödik. A színésznő azonban még mindig nem erősítette meg, hogy babát várna.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.