Jó ideig nem láthatjuk György herceget és Saroltát?

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Katalin hercegnő Új-Zéland Katalin hercegné Ausztrália Vilmos herceg Sarolta hercegnő körutazás György herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb körutazást tervez Cambridge hercege és hercegnéje, ám a hírek szerint sem a kis György, sem pedig nemrég született húga, Sarolta hercegnő nem fog velük tartani.

A brit királyi udvar hivatalos forrásai megerősítették, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg már tervezik 2016-os körutazásukat.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Ám hiába remélik a rajongók, hogy viszontláthatják a hercegi pár gyermekeit, Györgyöt és a nemrég született Saroltát, a HELLO! magazin forrásai szerint egyelőre úgy áll a dolog, hoy nélkülük indulnak útnak.

Vilmos és Katalin nem sokkal az esküvőjük után Kanadába és Kaliforniába látogatott el 2011-ben, 2012-ben pedig Délkelet-Ázsiába és a csendes-óceáni térségbe szólt hivatalos királyi útjuk. A legemlékezetesebb természetesen a 2014-es ausztráliai és új-zélandi körutazásuk volt, amelyre magukkal vitték az akkor még 9 hónapos György herceget is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.