Elképesztő! Saját unokáját szülte meg a nő

Forrás: Thinkstock -
koraszülés babavállalás unoka szülés szklerózis multiplex termékenység mesterséges megtermékenyítés egészséges szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 51 éves Sherri Dickson, aki már három felnőtt anyukája, elhatározta, hogy megszüli saját unokáját is.

A nő egyik lánya, a 32 éves Mandy Stephens és férje évekig küzdöttek termékenységi problémákkal. A párnak eddig csupán egyszer sikerült teherbe esni, miután 2013-ban összeházasodtak. A mesterséges megtermékenyítéssel megfogant babát a 20. heti ultrahangon még rendben találták, de nem sokkal később beindult a szülés. A koraszülött Theo sajnos nem élte túl. „Az egész világunk összeomlott” – nyilatkozták.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az orvosok szerint Mandy esetében egy következő babánál is nagy lett volna a koraszülés esélye, így más lehetőséget kellett találniuk a babavállalásra.

„Nézni a gyerekedet, ahogy elveszíti a babáját, ez a szomorúság netovábbja” – nyilatkozta az 50 éves Sherri, aki elvállalta, hogy kihordja a gyereke és férje babáját.

Ez nem az egyetlen csavar a történetben, a nő ugyanis szklerózis multiplexben szenved, ami nagyban megnehezíti a baba kihordását. Amikor a nő állapota stabilan jó volt, megtörtént a beültetés.

„A terhesség könnyű volt, a szülés viszont nehéz” – nyilatkozta a nő, aki egészséges kislányt hozott világra. Képeket róluk itt találsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.