Tündéri fotó Ördög Nóra gyerekeiről

Forrás: Nánási Pál -
fotó Nánási Pál Nánási Vencel Ördög Nóra huncut tündéri Nánási Mici gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál fotóst újra és újra megihletik a gyerekei, aminek az eredménye rendszerint egy újabb angyali fotó.

Az imádnivaló gyerekek csak akkor aranyosabbak, amikor együtt szerepelnek a fotókon, ahogy ezúttal is. Mici rózsaszín pöttyös, míg Vencel sárga csíkos bodyban néz huncutul a képen, amit itt nézhetsz meg.

Forrás: Nánási Pál

Így csomagolnak Ördög Nóra gyermekei - tündéri videó

Hosszú hétvégézni indult a család, Nánási Pál, Ördög Nóri és a gyerekek. A pakolás egy kétgyermekes anyukának igazi kihívás: a gyerekek ugyanis előszeretettel segédkeznek... Tündéri videó a csomagolás pillanatairól, amelyet Nóri a kisfelfedező.hu blogján tett közzé.

Európa legszebb tündérmeséi - Amikor egy földi halandó és egy királyi sarj találkozik 2. részhttp://www.life.hu/csalad/20150901-amikor-egy-kiralyi-sarj-egy-herceg-hetkoznapi-not-vesz-felesegul.htmlA Hamupipőke-sorozatunk folytatódik! Adott egy hétköznapi életet élő gyönyörű lány, aki csak álmodozni mer arról, hogy a daliás szőke herceg bekopogtat az ajtaján, lábára húzza az üvegcipellőt, a hetedhét országra szóló lakodalom után pedig boldogan élnek, míg meg nem halnak. Az álombéli tündérmese sztori csak igen keveseknek adatik meg. Mégis akadnak olyan szerencsés Hamupikőkék, akik le tudták győzni az akadályokat, áthágták a rangkülönbségeket és királyi sarj feleségei lettek.Család--Megható levelet írt Down-kóros lánya esküvőjére az apahttp://www.life.hu/csalad/20150903-meghato-levelet-irt-down-koros-lanya-eskuvojere-az-apuka.htmlEgy szerető apa megható tisztelgést írt a Down-szindrómás lánya esküvőjére, amelyben eredményeit dicséri, és hosszú, boldog életet kíván neki.Család--Millió dolláros gyerekzsúrok - Így ünneplik születésnapjukat a sztárcsemetékhttp://www.life.hu/csalad/20150903-millios-gyerekzsurokkal-unneplik-szuletesnapjukat-a-sztarcsemetek.htmlMíg a Kardashian-Jenner család hatalmas gyerekfesztivállal ünnepelte a kis North West első születésnapját, addig Katie Holmes és Tom Cruise pedig annak idején több mint 1 milliót költött csak a kis Suri tortájára. Család--Vajna Tímea: "Andy a béranyaságba is belemenne"http://www.life.hu/csalad/20150903-vajna-timea-ferje-andy-vajna-belemenne-a-beranyasagba.htmlVajna Tímeát régóta foglalkoztatja az anyaság gondolata, és erről férjével, Andy Vajnával is egyre többet beszélgetnek.CsaládOrigoMegmutatta gyerekeit a gyönyörű Halle Berryhttp://www.life.hu/csalad/20150902-halle-berry-vilaghiru-szineszno-megmutatta-gyermekeit-maceot-es-nahlat.htmlA világhírű színésznőt csemetéivel, Maceóval és Nahlával kapták lencsevégre.Család--30 év börtön kapott az anya, aki metadont adott kislányának, hogy könnyebben elaludjonhttp://www.life.hu/csalad/20150902-metadont-adott-egy-anya-17-honapos-kislanyanak-hogy-konnyebben-elaludjon.htmlCourtney Howell korábban heroinfüggőségének kezelésére szedte a gyógyszert, amelyből egyik este 17 hónapos lányának is adott, mert nem akart elaludni. A gyerek belehalt a mérgezésbe.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.