egyéjszakás kaland szex videó anya gyermek terhes apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyéjszakás kalandokat legtöbbször egyik fél sem veszi komolyan, azonban megváltozik a helyzet, ha a nő terhes marad. Natalie Amyot Ausztráliában töltötte a nyaralását, ami a vártnál sokkal izgalmasabbra sikeredett.

A lány Mooloolán nyaralt, amikor megismerkedett egy helyi ausztrál férfival az egyik szórakozóhelyen. A fiatalok annyira egymásra hangolódtak, hogy az éjszakát is együtt töltötték, de a románc nem tarthatott sokáig: Amyot másnap visszament Párizsba. A számcsere természetesen nem maradt el, azonban a lány hazafelé elveszítette a telefonját. Most viszont két hónappal a történtek után újra kapcsolatba szeretne lépni a férfival, mivel mint kiderült, terhes maradt az éjszaka után – írja a Brisbane Times. A francia lány most visszautazott Ausztráliába, és mindent megpróbál annak érdekében, hogy újra egymásra találjanak. Még egy videót is készített, amiben összefoglalja a történteket, és rövid személyleírást ad az ausztrál úriemberről.

Ahogy a videóból kiderül, Amyot szerint a találkozás szerelem volt első látásra, és mivel neki nincs családja, most végre lenne egy ember, akihez tartozhat. A videó először a Facebookon tűnt fel, majd felkerült a legnagyobb videómegosztó portálra is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.