Bereczki Zoltán kislánya alternatív iskolába jár

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Bereczki Zoltán hagyományos iskola évkezdet művész készség dob alternatív iskola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alternatív iskolába jár Bereczki Zorka, akinek még tankönyvei sincsenek.

Nem a hagyományos oktatási rendszerben hisz Bereczki Zoltán, kislányát ugyanis, aki már alig várta az évkezdést, alternatív iskolába járatja: „A kapuajtóba elengedte a kezemet, és szaladt be az iskolába. Nem is értette azokat a felnőtteket, akik sajnálkozva kérdezték: mindjárt elkezdődik az iskola?”

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Nem hiszem, hogy azt fogja csinálni, amit én. De van művészi hajlama: a rajzkészsége nagyon erős. Azért azt még nagyon korai eldönteni, hogy mi lesz belőle. Egyébként a ritmusérzéke is nagyon jó. Zorka dobolni akart, és jól is választott, mert elképesztő érzéke van hozzá” – mondta a Mokkában Bereczki, akit nemrég hatalmas megtiszteltetés ért.

Bereczki Zoltán: Nagyon erős lesz a Sztárban sztár mezőnye

Bereczki Zoltán a Sztárban sztár harmadik évadának zsűritagja lesz, ahogy Havas Henrik is. Az énekes elárulta, nagyon erős lesz az idei mezőny. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.