Megdöbbentő vallomás: Nádai Anikó félelmetes anyós lesz

anyaság baba szülő szülés gyereknevelés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon jó baba Patrik, Nádai Anikó kisfia. A gyönyörű anyukát a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté kapta mikrofonvégre.

Igyekeztek csajozós nevet választani kisfiuknak Nádai Anikóék, akik arról is meséltek a Life.hu riporterének, milyen lesz, ha gyermekük 18 évesen már a saját életét akarja élni. Anikó pedig azt is bevallotta, hogyan fogja kezelni a fiáért rajongó lányokat.

Bereczki Zoltán kislánya alternatív iskolába járhttp://www.life.hu/csalad/20150904-bereczki-zoltan-kislanya-alternativ-iskolaba-jar.htmlAlternatív iskolába jár Bereczki Zorka, akinek még tankönyvei sincsenek.Család--Megható levelet írt Down-kóros lánya esküvőjére az apahttp://www.life.hu/csalad/20150903-meghato-levelet-irt-down-koros-lanya-eskuvojere-az-apuka.htmlEgy szerető apa megható tisztelgést írt a Down-szindrómás lánya esküvőjére, amelyben eredményeit dicséri, és hosszú, boldog életet kíván neki.Család--Millió dolláros gyerekzsúrok - Így ünneplik születésnapjukat a sztárcsemetékhttp://www.life.hu/csalad/20150903-millios-gyerekzsurokkal-unneplik-szuletesnapjukat-a-sztarcsemetek.htmlMíg a Kardashian-Jenner család hatalmas gyerekfesztivállal ünnepelte a kis North West első születésnapját, addig Katie Holmes és Tom Cruise pedig annak idején több mint 1 milliót költött csak a kis Suri tortájára. Család--A természetes úton való szülés szépsége és fájdalma – Őszinte fotósorozathttp://www.life.hu/csalad/20150902-fotosorozat-a-termeszetes-uton-szules-szepsegerol-es-fajdalmarol.htmlEgy brazil újságíró képekkel dokumentálta végig kislánya érkezését egészen az első fájdalom pillanatától a megszületéséig.CsaládOrigoMegmutatta gyerekeit a gyönyörű Halle Berryhttp://www.life.hu/csalad/20150902-halle-berry-vilaghiru-szineszno-megmutatta-gyermekeit-maceot-es-nahlat.htmlA világhírű színésznőt csemetéivel, Maceóval és Nahlával kapták lencsevégre.Család--Kósa L. Adolf nem beszélhet a fiaivalhttp://www.life.hu/csalad/20150903-kosa-l-adolf-musorvezeto-regota-nem-beszelt-elso-hazassagabol-szuletett-fiaival.htmlA műsorvezető második feleségével teljes boldogságban él, ám első házasságából született fiaival nem tarthatja a kapcsolatot.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.