láthatás gyerekek ex Szorcsik H. Viktória Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év után ment tönkre a Jóban Rosszban egykori színésznőjének kapcsolata párjával, akitől két gyermeke is született. A színésznő most azzal vádolja exét, hogy egy láthatás után nem adta vissza a kicsiket. 

"A testvéreimmel apa nélkül nőttünk fel, nem akartam ilyen sorsot a gyerekeimnek. Három hete három napra odaadtam a gyerekeket láthatásra az apjuknak, azóta nem találkoztam velük" – mondta a Blikknek a színésznő, aki a lapnak azt is elárulta, hogy párja nem örült, amikor teherbe sett.

Forrás: TV2

Viki állítja, a férfinak esze ágában sincs visszaadni a gyerekeit, így a fiatal színésznő gyermekelhelyezési pert indított. A lap a kicsik apját is megkérdezte az ügyről, aki annyit mondott: "Nem vettem el a kicsiket Vikitől. A helyzet az, hogy ti­­ze­­di­ke körül a volt élet­tár­sam a gyerekeinket a nővérénél hagyta, majd eltűnt. Jó néhány üzene­tet küldtem neki, hogy jöjjön meglátogatni a kicsiket, de még erre sem hajlandó".

Majka a kisfiával cukiskodott - Tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150904-majka-rapper-a-tv2-musorvezetoje-kisfiaval-mariannal-cukiskodott.htmlA Duna-parton kapta lencsevégre Dundika a két, számára legfontosabb pasit, ahogy éppen szeretgetik egymást.Család--Tündéri fotó Ördög Nóra gyerekeirőlhttp://www.life.hu/csalad/20150903-ordog-nora-es-nanasi-pal-gyerekei-tunderiek.htmlNánási Pál fotóst újra és újra megihletik a gyerekei, aminek az eredménye rendszerint egy újabb angyali fotó.CsaládOrigoÍme, a világ legcukibb testvérpárja - Darren és Phillip a pizsamás pitbullokhttp://www.life.hu/csalad/20150903-pizsamas-pitbullkolykok-darren-es-phillip.htmlRemélhetőleg már mindenki fejéből sikerült kigyomlálni az elterjedt tévhitet, miszerint a pitbullok vérszomjas állatok. Ha bárkinek lenne még kétsége, azonnal nézze meg a következő fotósorozatot.Család--Megható levelet írt Down-kóros lánya esküvőjére az apahttp://www.life.hu/csalad/20150903-meghato-levelet-irt-down-koros-lanya-eskuvojere-az-apuka.htmlEgy szerető apa megható tisztelgést írt a Down-szindrómás lánya esküvőjére, amelyben eredményeit dicséri, és hosszú, boldog életet kíván neki.Család--Millió dolláros gyerekzsúrok - Így ünneplik születésnapjukat a sztárcsemetékhttp://www.life.hu/csalad/20150903-millios-gyerekzsurokkal-unneplik-szuletesnapjukat-a-sztarcsemetek.htmlMíg a Kardashian-Jenner család hatalmas gyerekfesztivállal ünnepelte a kis North West első születésnapját, addig Katie Holmes és Tom Cruise pedig annak idején több mint 1 milliót költött csak a kis Suri tortájára. Család--Hármasiker-terhességet színlelt a 16 éves tinilányhttp://www.life.hu/csalad/20150901-harmasiker-terhesseget-szinlelt-a-16-eves-tinilany.htmlHónapokig színlelte terhességét a 16 éves michigani lány családja előtt. Ráadásul hármasikreket mesélt be mindenkinek, az "apát" is beleértve.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.