Görbicz Anitáék nem állnak meg egy babánál

anyaság baba terhesség testvér Görbicz Anita család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkal érzékenyebb lett és igazi anyatigrissé vált Görbicz Anita, mióta júniusban megszületett első gyermeke, Boldizsár. A kézilabdázó, aki párjával, Vincze Ottóval pár év múlva már újabb babát tervez, megható vallomást tett az anyaságról. 

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt, júniusban jött világra Görbicz Anita és Vincze Ottó első gyermeke, Boldizsár. A kézilabdázó szerint attól a pillanattól kezdve, hogy először kezébe adták gyermekét, minden megváltozott az életében.

Forrás: Görbicz Anita, Facebook

"Azt vettem észre magamon, hogy mióta Boldi megérkezett, érzékenyebb lettem, és kicsit anyatigrissé váltam – folytatta. – Minden olyan dolog, ami addig fontos volt számomra, háttérbe szorult, másképp látom a világot, másképp gondolkodom" - mesélte a Best magazinnak a kézilabdázó, aki azt is elárulta, nem állnak meg egy babánál.

"Természetesen tervben van egy kishugi vagy egy kisöcsi is. Egyelőre azonban szeretnék visszatérni a kézilabdához, bízom benne, hogy van még pár év a karrieremben. Utána pedig jöhet a kis testvér" - fejtette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.