Vicces szelfikkel cikizik lányukat a jó fej szülők

Forrás: Twitter/ Emily Musson -
cikizés szülők jó fej vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete randizott a fiatal Emily egy fiúval, amikor úgy döntött, végre készíthetnek egy pár szelfit a bimbózó kapcsolatukról. Több sem kellett a szülőknek, százezer lájkot érő fotókat lőttek magukról, hogy egy kicsit cikizzék a lányukat. Zseniálisak! 

Emily szülei, az 55 éves Nancy és az 53 éves Craig, akik már 28 éve szeretik egymást, vicces kedvükben voltak, mikor meglátták lányuk kapcsolatának alapos dokumentálását, és gondolták, mókás lesz, ha újraértelmezik Emily fotóit saját magukkal. Lájkok százai kezdtek el gyűlni a közösségi oldalon, mikor az ismerősök észrevették a fotókat. Még Emily is megosztotta Twitteren a középkorú szüleit, amint kidugott nyelvvel pózolnak, épp úgy, ahogy ő tette barátjával. "A szüleim lehet, hogy bedrogoztak" - fűzte hozzá az egyik képhez.

Forrás: Twitter/ Emily Musson
Forrás: Twitter/ Emily Musson

És lám, akkora sikere lett a cuki amerikai házaspárnak, hogy nem csak, hogy közel százezren osztották meg őket, de még Magyarországon is cikk készült a mókás szelfikról...

Forrás: Twitter/ Emily Musson

Forrás: Twitter/ Emily Musson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.