Nádai Anikó: "A szülés az valami földöntúli fáj­dalom" - Patrik világra jötte után sokkot kapott

szülés Nádai Anikó sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután világra hozta a kis Patrikot, Nádai Anikó alig tudta felfogni, mi történt vele. Szinte sokkos állapotba került.

"Szerencsés vagyok, mert mintaterhességem volt mintaszüléssel, komplikációktól mentesen, ma pedig egy mintagyereket tarthatok a kezemben. Patrik nagyon jó baba. Viszont a szülés az valami földöntúli fáj­dalom. Minden elismerésem azoknak a nőknek, akik természetes úton szülnek" - kezdte Anikó a Borsnak, és elárulta, milyen volt a szülőszobában.

"Nem kértem érzéstelenítést, szerettem volna megélni ezt a dolgot, úgy éreztem, szükségem van ehhez arra, hogy anyává váljak. Viszont a szülés annyira kiszolgáltatott helyzet. Onnantól, hogy elkezdtek jönni a fájások, azt éreztem, bármi történik, ezt már végig kell csinálnom. Egy idő után már csak sodródsz az árral, és hagyod, hogy történjenek a dolgok."

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

A csinos, fiatal anyuka elmondta a napilapnak, hogy szülés után szinte sokkos állapotba került. Napokon át azon gondolkodott, mi is történt vele. Mostanra azonban már csak a pozitív dolgokra emlékszik vissza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.