Nádai Anikó egy hónapos kisfiával pózolt

édesanya kisfiú szülés Nádai Anikó fájdalom cuki RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sztárja megmutatta a cuki csöppséget, akit ölelő karjaiban puszikkal kényeztetett.

Rohan az idő, már egy hónapos Nádai Anikó kisfia, Patrik. A büszke anyuka nemrég bevallotta, hogy a szülés számára földöntúli fájdalom volt, mára azonban elfeledte a kellemetlen emlékeket. A sztármama úszik a boldogságban és végre kisbabájából is többet mutatott.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó
Bizarr munkamegosztás: egy babát az anyuka, egyet az apuka hozott világra http://www.life.hu/csalad/20150910-gyermeket-szult-aj-kearns-a-transznemu-ferfi.htmlA Melbourne-ben élő apuka, A. J. Kearns és párja, Zu White szeretetben nevelik két közös gyermeküket. Családjuk mégsem nevezhető átlagos famíliának, az egyik gyermeket ugyanis az édesanya, a másikat viszont az édesapa hozta világra.Család--Kislánya lett Lily Cole modellnekhttp://www.life.hu/csalad/20150913-wylde-lett-a-neve-lily-cole-modell-kislanyanak.htmlNagy a boldogság a babaarcú modell és kedvese, Kwame Ferreira háza táján - a minap megszületett a pár első gyermeke. Család--Szépen cseperednek a picik: Újabb tündéri fotó a Baldwin családrólhttp://www.life.hu/csalad/20150912-alec-baldwin-es-hilaria-baldwin-nem-rejtegetik-gyermekeiket.htmlAlec Baldwin és neje, Hilaria szerencsére nem rejtegetik gyermekeiket. Időről időre kiállnak a tengerpartra, bevárják a naplementét, majd pedig készítenek magukról pár őrülten harmonikus és boldog fotót, amelytől szinte minden családalapításra vágyó nőnek beindul a hormontermelése.Család--Gratulálunk! Megszületett Lionel Messi második kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150912-lionel-messinek-es-kedvesenek-megszuletett-a-masodik-kisfia.htmlNem is volt olyan régen, amikor a sztárfocista közzétett egy imádnivaló képet kedvese gömbölyödő pocakjáról. Most pedig meg is érkezett a kicsi.Család--Már újszülött korban kiderül, kiből lesz pszichopata?http://www.life.hu/csalad/20150911-mar-ujszulott-korban-kiderul-kibol-lesz-pszichopata-egy-uj-kutatas-szerint.htmlSzakemberek szerint már csecsemőkorban meg lehet állapítani, hogy valakiből később pszichopata lesz-e.Család--Mező Misi elárulta, miért rejtegeti családját a nyilvánosság előlhttp://www.life.hu/csalad/20150911-mezo-misi-elarulta-miert-rejtegeti-a-csaladjat.htmlEgy privát koncert keretében adta elő legújabb szerzeményét Mező Misi, akit a Life.hu riportere az eseményen többek közt arról faggatott, miért rejtegeti családját a nyilvánosság elől. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.