esküvő baki összeállítás vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki csodálatos esküvőről álmodik. Csokor, fátyol, hatalmas násznép, fehér esküvői ruha, pisilő kiskutya... Ja nem, arról pont nem. Azonban mégis van, hogy egy-két baki becsúszik a nagy napon.

Előfordul, hogy a meghittre tervezett esküvő sírva nevetéssé fajul, például, ha a menyasszony csokra fennakad a csilláron, esetleg egy óvatlan pillanatban beesik valaki a kerti tóba, netán a nem kicsit ittas vendégek alakítanak valamit.

Nevetésre fel, a következő összeállítás zseniális!

Vodkás üveggel ölte meg részeg szeretőjét a bajai nőhttp://www.life.hu/news/20150916-vodkas-uveggel-olte-meg-reszeg-szeretojet-a-bajai-no.htmlEgy nő ki akarta lakoltatni szeretőjét a házából. A férfi nem akart távozni, ezért a nő törött vodkás üveggel elvágta a torkát.NewsThinkstockGyilkosság áldozata lett az áprilisban eltűnt zarándokhttp://www.life.hu/news/20150916-gyilkossag-aldozata-lett-egy-aprilisban-eltunt-zarandok-spanyolorszagban.htmlHónapokig tartó kutatás után holtan találták meg azt az amerikai nőt, aki még áprilisban tűnt el észak-spanyolországi zarándokútján. A holttestet kedden azonosították a hatóságok, a feltételezett gyilkost pedig előzetes letartóztatásba helyezték.News--Pár napra visszatér a kánikula: Az átlagosnál jobb idő lesz hétvégéighttp://www.life.hu/news/20150915-par-napra-visszater-a-kanikula-az-atlagosnal-jobb-ido-lesz-hetvegeig.htmlSzeptember közepén még pár napra visszatér a kánikula, akár 33-34 Celsius-fok is lehet Magyarországon - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden délután.NewsThinkstockEkkora csokit még nem készítettek a világon – Ez aztán a nyalánkság!http://www.life.hu/news/20150915-vegtelen-hosszu-tabla-csokit-gyartottak-egy-csokoladegyarban.htmlA Belgiumban található csokoládégyárban nem mindennapi látványossággal rukkoltak elő.News--Menő szelfit akart, de 200 métert zuhant a mélybe http://www.life.hu/news/20150915-szelfizni-akart-a-szikla-peremerol-de-a-melye-zuhant.htmlTeljesen mindegy hol, kivel, vagy mivel, csak szelfi legyen! Fontos szempont viszont, hogy a kép ütős legyen, hiszen csak akkor kapunk rá sok lájkot. Azonban van olyan eset, amikor rosszul sül el a fotózkodás. NewsThinkstockTarr Béla kitagadta a szakmából a menekülteket rugdosó operatőrthttp://www.life.hu/news/20150915-tarr-bela-kitagadta-a-menekulteket-rugdoso-operatort-laszlo-petrat-a-szakmabol.htmlTarr Béla szerint nincs bocsánat a menekülteket megrúgó operatőr, László Petra tettére. A Magyar Filmművészek Szövetségének elnöke közleményt adott ki az ügyben és kitagadta a szakmából az operatőrt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.