Íme, hazánk leghíresebb szőrgombócai - Sztárcsaládok és házi kedvenceik

Forrás: Facebook/Schobert Norbi -
Vajna Timi Sarka Kata kutya Bódi Sylvi Nánási Pál Hajdú Milla Ördög Nóra Schobert Norbert háziállat macska Hajdú Péter Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te hallottál már Hajdú Milláról, a híres celebcsalád legkisebb tagjáról? Vagy láttad már Schobert Hacsi legutóbbi fotóját? Ne reménykedj, nem a hazai sztárok eltitkolt, törvényen kívüli gyermekeiről rántjuk le most a leplet – az alábbiakban egy sokkal vidámabb, no meg szőrösebb témával foglalkozunk inkább: bemutatjuk nektek a hazai sztárcsaládok méltán híres házi állatait. 
Noncsi és Hajdú Milla Forrás: Instagram/Sarka Kata

Gondoskodik róla, hogy minden reggel időben felkelj, hozzád bújva átmelenget a hideg téli estéken, meghallgatja panaszod, veled örül, ha boldog vagy, te vagy számára a mindenható - ha valaki igazán szereti az állatokat, akkor házi kedvencére már-már nem is állatként, hanem egy teljes jogú családtagként tekint. Így vannak ezzel az alábbi celebcsaládok is, akik imádják szőrös kis kedvenceiket, és, ha tehetik, minden fontosabb pillanatot megosztanak róluk rajongóikkal.

Hajdú Milla és Hajdú Tara

Milla, aki fajtája szerint toy uszkár (ez egy törpeuszkárnál is kisebb uszkárfajta) 2014 júniusában került a Hajdú családhoz. Bár a médiamogul apuka, Hajdú Péter először nem örült túlságosan a kis jövevény érkezésének, a gyerekek első pillanattól odavoltak az új családtagért. Kata akkor így írt Milláról közösségi oldalán: "Elhoztuk Millát! Mától ő is a családunk teljes értékű tagja! Nagyon szeretjük! Isten hozott, pici Milla!" Mára már a kutyus - érthető módon - a szkeptikus apuka szeretetét is kivívta magának, olyannyira, hogy amikor Milla elveszett, vagy amikor balesetet szenvedett, az egész család betegre aggódta magát miatta. Mára pedig Hajdúék annyira belejöttek a kutyázásba, hogy kislányukat, Noncsit, egy újabb szeretetgombóccal lepték meg, egészen pontosan egy pomerániai törpe spiccel. Kata a Life.hu kérdésére így mesélt a kutyusról: "Peti ma hozta haza Tarát, így már Millának is lesz társa. Persze itt vagyunk neki mi is, de a kutyatársaság is fontos. A két kutya egyébként még nem találkozott, az első napot külön töltik. Milla a szomszédban van addig, amíg Tara kicsit megszokja az új helyét." A legifjabb Hajdúról itt nézheted mega képet!

Forrás: Instagram/Sarka Kata

Schobert Hacsi

A Schobert család már eddig is híres volt állatszeretetéről: a legidősebb gyerkőc, Lara köztudottan imádja a lovakat, ráadásul immár 14 éve él a családdal Szultán, alias Szultika, a gyönyörű golden retriver. Norbi és Réka azonban idén nyáron úgy döntött, hogy egy újabb taggal bővítik a famíliát: örökbe fogadtak hát egy 10 hetes aktikakölyköt, akit frappánsan Hacsinak neveztek el. A gyerekek odavoltak a boldogságtól, Norbi pedig a közösségi oldalán emlékezett meg a kutyusról: "Bővült a Családunk! Hacsi, 10 hetes Akita kisfiú bizalmat szavazott nekem, hogy a gyerekeim nagyon boldogok legyenek. Szultán már 14 éves, és évek óta az utcánkban, Édesanyámnál és nálunk felváltva lakik, mert ott van Perla, a társa. Szeretném, ha Norbi fiam is átélné az érzést és a felelősséget, amit Szulti nekem adott... Isten hozott Kicsi, és legyen nagyon boldog, szép életed velünk! Norbi"

Forrás: Facebook/Schobert Norbi

Nánási Pityu

Ördög Nóra és Nánási Pál életébe öt évvel ezelőtt robbant be Pityu, a virgonc magyar vizsla. Nánási Pálnak már korábban is voltak vizslái, így a pár már kapcsolatuk elején eldöntötte, hogy ha egyszer lesz kutyájuk, akkor biztosan ebből a fajtából választanak. És hogy milyen az élet Pityuval? Pityu okos, imád a kanapén tévét nézni, csahol, amikor kell, és alapjáraton olyan szeretet sugárzik belőle, hogy azt tanítani kellene. Ördög Nóra egy korábbi írásában a Life.hu olvasóival is megosztotta, milyen érzés egy tündéri négylábúval egy fedél alatt élni.

A Nánási család süt Forrás: Nanasi Pal

Vajna Szimba és Vajna Chanel

Andy Vajna felesége, Vajna Timi nagy állatbarát, a házaspár két cicával és két kutyussal osztja meg otthonát. Mivel eddig főleg kutyákról volt szó, most Timi nyivákoló négylábúit vesszük górcső alá. Timi cicái nem akármilyen jószágok: Chanel a fenséges hosszú szőrű szeretetgombóc birman, míg Szimba, a miniatűr leopárd bengáli fajtájú - egyik típus sem tartozik a túl olcsó macskafajták közé. Tímea két kedvence korábban már szépségversenyen is indult, a szépséges Chanel egy különdíjat is bezsebelt. Timi egyébként egy interjúban azt is elmesélte, hogy nem véletlenül imádja annyira a cicákat. Szerinte vagy macska volt előző életében, vagy macska lesz a következőben.

Forrás: Instagram/Vajna Timi

Bódi Zsombor és Bódi Simba

A gyönyörű modell, Bódi Sylvi is a macskások táborát gyarapítja, otthonát két hatalmas main coon cicával osztja meg, Zsombival és Simbával. A két macsek igazán intim viszonyt ápol gazdijukkal, Sylvi elmondása szerint Zsombi például az ablakpárkányon ülve néha rásóz egyet a fenekére, Simba pedig a vécére is elkíséri gazdiját. Sylvi a Facebook rajongói oldalán korábban így írt kedvenceiről: "Egy pasi nem tudja azt a fajta szinte éteri finomságot és tiszta, önzetlen energiát adni, mint ezek a tüneményes kis lények..."

Forrás: Instagram/BódiSylvi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.