Szorcsik H. Viki: "Ha a volt párom csak úgy elvehette tőlem a piciket, ezt én is megtehetem!"

Forrás: -- -
színésznő Jóban Rosszban gyerekek Szorcsik H. Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét Szorcsik H. Vikinél van két kisgyereke. A fiatal színésznő úgy döntött visszaszerzi gyerekeit és meg is tette. 

"Éjszakákat zokogtam át. Kértem a gyermekeimet szépen, kiabálva, egyedül és testőrökkel, mire a párom rendőrt hívott rám, de az egyenruhás is csak széttárta a kezét. Nem bírtam tovább, döntöttem: ha a volt párom csak úgy elvehette tőlem a piciket, ezt én is megtehetem!"mondta a Blikknek a Jóban Rosszban egykori színésznője. Viki azt állítja, párja az egy hónappal ezelőtti láthatás után nem vitte vissza a közös gyermekeiket.

Forrás: --

"Minden bátorságomat összeszedtem, és az ügyvédem, dr. Hyross Virág kíséretében elmentem értük. Szükségesnek éreztem, hogy az ügyvédem mellettem legyen, ugyanis korábban hiá­ba próbáltam elhozni Andriskát az óvodából, nem adták oda. Most viszont sikerült, sőt a bölcsődében nagyon segítőkészek voltak, Zara hosszú percekig csimpaszkodott a nyakamba, agyonpuszilgattuk egymást. Persze Andriska is elképzelhetetlenül örült, ám egyelőre nem érti, hogy mi zajlik körülötte, így kicsit mérges volt rám, amiért hosszú ideig nem láthatott. Gyesen vagyok, Zarának a legjobb helye mellettem van, miért is kéne bölcsődébe vinnem? Andriskát pedig beíratom egy környékbeli óvodába" - tette hozzá Viki, aki nemrégiben arról beszélt, mindent megtesz azért, hogy gyerekei vele legyenek.

A lap Viki párját is szerette volna megkérdezni a történtekről, ám a férfi nem nyilatkozott.

A Jóban Rosszban egykori színésznőjének kapcsolata, amiből két gyerek is született, öt év után ment tönkre. A 23 éves lány később azzal vádolta exét, hogy egy láthatás után nem adta vissza a kicsiket. Ráadásul azt is bevallotta: előfordult, hogy párja ütötte és rugdosta őt, amit a férfi tagadott. A lány már három hete nem találkozott gyerekeivel, de nyilatkozata szerint a végsőkig küzdeni fog értük.
Bizarr születések, nem mindennapi gyermekekhttp://www.life.hu/csalad/20150914-bizarr-szuletesek-furcsa-csecsemok.htmlA születés maga a csoda, a szülés pedig az egyik legmeghatározóbb élmény egy nő életében. Hogy mit érez egy újdonsült anyuka, mikor először pillantja meg újszülött csöppségét? Boldogságot, megkönnyebbülést, és büszkeséget - legalábbis jobb esetben. Az alábbi édesanyják felhőtlen öröméhez bizony egy jó adag megdöbbenés is társult.Család--Enni muszáj! De mit tegyünk, ha a gyerek rossz evő?http://www.life.hu/csalad/20150914-tippek-es-praktikak-hogy-meghozzuk-a-gyerek-etvagyat.htmlTöbb oka lehet annak, ha gyermeked nem fogadja kitörő örömmel a finom falatokat, amelyeket elé tálalsz, ám apró praktikákkal és egy kis odafigyeléssel orvosolható a probléma.CsaládThinkstockIlyen cuki anya-fia fotót még nem láthattál Victoria Beckhamrőlhttp://www.life.hu/csalad/20150915-victoria-beckham-divattervezono-elmosolyogta-magat-fia-brooklyn-mellett.htmlVan, ami még egy jégkirálynő szívét is megenyhíti. Cuki fotót posztolt magáról Victoria Beckham.CsaládOrigoA gyerekek nagyon cikik tudnak lenni - Anyukák mesélték el történeteikethttp://www.life.hu/csalad/20150915-anyukak-tortenetei-gyerekek-cikisegeirol.htmlMinden szülő imádja a gyerekét a legrázósabb szituációkban is, de biztos, hogy az összes anyuka volt már olyan helyzetben, hogy vörösödött az arca porontya miatt.Család--Kilencedszer is apa lesz Mel Gibson?http://www.life.hu/csalad/20150915-mel-gibson-szinesz-24-eves-baratnoje-rosalind-ross-allitolag-terhes.htmlHabár még csak néhány hónapja tart a románc, máris olyan hírek röppentek fel az 59 éves színész 24 éves barátnőjéről, hogy terhes.Család--Oláh Gergő nem lesz az országban gyermeke születésekor?http://www.life.hu/csalad/20150914-olah-gergo-az-rtl-klub-xfaktor-enekese-lehet-nem-lesz-az-orszagban-gyermeke-szuletesekor.htmlAz énekes gondban van, mert novemberre van kiírva a baba érkezése, ám Gergőnek egy izraeli út is be van tervezve akkorra.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.