Megszakította a kapcsolatot féltestvérével Damu Roland

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland Jóban Rosszban színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már korábban édesanyját, most féltestvérét is megtagadta a színész. 

Damu Roland önéletrajzi könyvében is írt arról, hogy édesanyja komoly lelki traumákat okozott számára gyerekkorában. Vele már jóideje nem beszél, sőt, féltestvérével, a korábban sokat betegeskedő Ágival sem, aki a vitás kérdésekben legtöbbször az asszony mellé állt.

"Régebben nagyon jóban voltunk, de ma már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot. Amióta kijött a börtönből, semmit nem tudok róla. Még csak nem is telefonált. De hát mit lehet tenni?" - panaszolta Ági a Blikknek.

"Az anyám csak ártott nekem. Nekem nincs Ágnes nevű húgom. Ő anyám sérült elméjű édesgyereke. Réz Ágnesnek hívják, az én testvéreimnek viszont Damu a vezetéknevük" - tette hozzá Damu.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Állítják: Ikreket vár Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/csalad/20150916-ikreket-var-jennifer-aniston-az-ok-magazin-szerint.htmlAhogy Jennifer esküvőjével, úgy a várandósságával kapcsolatban is felröppenek időnként pletykák. Nos, az, hogy férjhezment, már biztos, lapinformációk szerint pedig máris babát vár: ráadásul nem is egyet. Nos, mi azért ezt még nem vesszük készpénznek. Család--Megszületett L.L. Junior kisfia http://www.life.hu/csalad/20150916-megszuletett-ll-junior-kisfia.htmlA zenész a Facebookján kiáltotta világgá boldogságát. Család--Szorcsik H. Viki: "Ha a volt párom csak úgy elvehette tőlem a piciket, ezt én is megtehetem!"http://www.life.hu/csalad/20150916-szorcsik-h-viki-szineszno-visszavette-volt-parjatol-a-gyerekeit-andriskat-es-zarat.htmlIsmét Szorcsik H. Vikinél van két kisgyereke. A fiatal színésznő úgy döntött visszaszerzi gyerekeit és meg is tette. Család--Gregor Berni a vidék szerelmesehttp://www.life.hu/csalad/20150815-gregor-bernadett-szineszno-es-szarvas-attila-szinesz-balvanyosra-koltoznenek-budapestre.htmlImádja a vidéki életet Gregor Bernadett és férje, Szarvas Attila. Már azon is elgondolkoztak, hogy végleg letelepednek egy Somogy megyei településen, Bálványoson, ahol most is mindennapjaikat töltik. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huBesárgult Nádai Anikó újszülött kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150815-nadai-aniko-a-facebookon-irt-kisfiarol-patrikrol-aki-besargult.htmlSzülése óta először posztolt háromnapos pici fiáról, Patrikról Nádai Anikó. A fiatal anyukának többezren gratulálnak a közösségi oldalán. A rajongók pedig alig várják az első igazi babafotót. Család--Szívszorító üzenettel búcsúzott halott ikertestvérétől Nick Cave fia, Earlhttp://www.life.hu/csalad/20150716-szivszorito-uzenettel-bucsuzott-halott-ikertestveretol-nick-cave-fia-earl.htmlAz egész világot megrázta Nick Cave fiának, Arthurnak szörnyű tragédiája. A fiú lezuhant egy szikláról és meghalt. Ikertestvére szívszorító üzenettel búcsúzott. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.