Jön a második baba Majkáéknál

Forrás: Majka / Facebook -
fogantatás baba terhesség Majoros Hajnalka Dundika Majka gyermek Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő titokról rántotta le a leplet Majka édesanyja, aki a Best magazinnak úgy nyilatkozott: hamarosan bővül a család, és Hajnalka reménykedik abban, hogy a szíve alatt egy kislány növekszik. 

Majka édesanyja elmondta, a fiatal pár már régóta dolgozik a családbővítésen, és annak ellenére, hogy még korainak tartja, hogy erről beszéljen, annyit azért elárult, fiáéknak hamarosan nagyobb lakásba kell költözniük, hiszen bővül a család.

Forrás: Majka / Facebook

"Eddig sem volt titok, hogy régóta dolgoztak a családbővítésen. És mivel második gyermeknek kislányt szerettek volna, ezért pontosan elmagyaráztam azt a módszert, amelyet még a megboldogult Czeizel Endre genetikustól hallottam. (...) Még korai lenne erről beszélni, de titkon Hajnalka is reménykedik abban, hogy a szíve alatt egy kislány növekszik" - árulta el Majka édesanyja.

Mező Misi elárulta, miért rejtegeti családját a nyilvánosság előlhttp://www.life.hu/csalad/20150911-mezo-misi-elarulta-miert-rejtegeti-a-csaladjat.htmlEgy privát koncert keretében adta elő legújabb szerzeményét Mező Misi, akit a Life.hu riportere az eseményen többek közt arról faggatott, miért rejtegeti családját a nyilvánosság elől. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoSütő Enikő tizenegyszer volt terhes, de soha nem született gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150910-suto-eniko-tizenegyszer-volt-terhes-es-tizenegyszer-vetelt-el.htmlÉlete egy nehéz időszakáról mesélt Sütő Enikő, aki elárulta, tizenegyszer volt várandós, de minden gyermekét elvesztette a második-harmadik hónapban. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huIlyen csodás fotót még nem láttál Bódi Sylvirőlhttp://www.life.hu/csalad/20150918-bodi-sylvi-megmutatta-a-tengert-unakahuganak.htmlA modell megmutatta unokahúgának a tengert – és egy nagyon édes fotót posztolt erről az élményről közösségi oldalaira.Család--Karrier vagy család? Karrier és család!http://www.life.hu/csalad/20150916-a-csalad-es-a-karrier-osszehangolasa-tatar-csilla.htmlA mai világban a nők kettős értékrend szorításában élnek: egyrészt szeretnének megfelelni konzervatív társadalmunk szerepkövetelményeinek, miszerint az a rendes nő, aki időben férjhez megy, időben szül (minimum kettő gyereket), és a karrierjét mindig a családja mögé rendeli. Másrészt mivel hazánkban több a diplomás nő, mint a férfi, a nők a saját elvárásaiknak, vágyaiknak is szeretnének megfelelni, amikor munkaerőként is meg akarják mutatni, mit tudnak. CsaládThinkstockNapi örömhír! Dwayne Johnson apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20150917-dwayne-johnson-kedvese-kilenc-ev-egyutteles-utan-kisbabat-var.htmlA Halálos Iramban sztárja hamarosan apai örömök elé néz, ugyanis kilenc év együttélés után gyermeket vár kedvese, Lauren Hashian.Család--Pirner Alma már a kilencedik hónapban jár - Érzéseiről mesélt a kismama!http://www.life.hu/csalad/20150917-pirner-alma-oszinten-meselt-rajongoinak-a-terhessege-elmult-heteirol.htmlA rúdtánc nagyasszonya pár hét múlva hozza világra első gyermekét, akinek a nevét még nem hozták nyilvánosságra. A kismama a legújabb Facebook bejegyzésében mesél őszintén az eddig megélt élményeiről. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.